Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogosan sértődött meg, ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg, ki lehet ezt még “bogozni”?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy pasival akivel úgy éreztem, hogy akár fűzhetnénk tovább, mert lehet belőle akármi…mondjuk tegyük hozzá, hogy nem komoly szándékkal ismerkedem, házasság céljából, inkabb új ismeretségek érdekelnek, amit nem is titkolok! ( es esetleg kapcsolat is miért ne)

Találkoztunk es utána nagyon felpörögtek az események, folyton írt hívott, es az ajtómhoz is eljött (már volt nálam kávézni azelőttvaló nap) persze akkor mar nem nyitottam ajtót úgy éreztem túl sok!

Hirtelen mint az örvény úgy szállt az életembe.

Mikor jeleztem felé , hogy ez sok lesz, akkor megsértődött és azt mondta, hogy megy másik nővel találkozni, aki kiváncsi rá! Azóta nem jelentkezett, mondjuk en sem írtam.

Mondjuk normális embernek nézett ki, nem vagyunk már tinik, ő idősebb 15 évvel en 47 vagyok.

Megsúgom eddig minden pasi így viselkedett, túl hamar akartak túl sokat, nem érzekelik hol a határ, meg hogy mi a normális kapcsolattartás egy ismerkedés elején.

Mintha mindenki megment volna.

Tehát vagy a love bombing megy, vagy nyugis a pasi, de nem azert mert egeszseges, hanem mert min 1 kapcsolata még van.

Abban remenykedtem, hogy idővel megszokok es megszeretek valakit, es akkor szívesen töltök vele több időt!

2024. júl. 16. 10:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én egy 46 éves nő vagyok és azt kell mondanom kérdező, hogy igenis hibáztál.

Nem tartom sem normálisnak, sem nagyon biztonságos dolognak azt, hogy szülinap ide vagy oda, gyakorlatilag egy vadidegen férfit beengedték az otthonodba.

Most átment nyomulós zaklatósba, de legalább le tudtad rázni, adj hálát a jó sorsodnak- ha visszatért volna kirabolni vagy valami nagyobb kattanása van, akkor mihez kezdesz, hová fordulsz?

…miért nem lehet átlagos, forgalmasabb helyeken randizni, beszélgetni, ismerkedni…erről kellene, hogy szóljon a dolog, nem nyakló nélkül, felelőtlenül hurcolni haza, mert szülinapja van :D

Ne haragudj, de ez vagy valami görcsös kapcsolat-akarás nálad, vagy ilyen tini színvonal vagy nem vagy túl képzett, túl okos/előrelátó az élet dolgaiban és megbántani igazán nem szeretnélek, de gondolkodni nem ártana…

Igaz, nekem nincsen harmadik szemem nyitva nálam 15 évekkel idősebb, nyugdíj-közeli férfiakra (értelmesebbnek gondolom magam az okkultista baromságoknál is és azt gondolom, hogy 10+ év korkülönbség - néhány extrém kivételtől eltekintve- minden életszakaszban igenis sok), de ugyan legyen már benned egy kis tartás és egy marék józan ész!

Nem kell csodálkozni, hogy zaklatnak, ha te magad is irracionálisan viselkedsz. Sajnállak persze, de ha okosabban viselkednél, akkor nagy mértékben tudnád csökkenteni a kockázatát annak, hogy egy bolond vagy erőszakos fazon az életed része legyen, ha nem akarod.

Miért nem jó egy cukrászdában sütizni, szabadtéri színházba menni, kiállítást megtekinteni, mozizni, vacsorázni, közösen sportolni, kreatívkodni vagy főzőtanfolyamozni, kamarakoncertre menni vagy hajókiránduláson beszélgetni…. ?

2024. júl. 16. 17:39
 22/23 A kérdező kommentje:

Itt ez a szokás, hogy egymáshoz mennek az emberek. Én is hulyeségnek tartom es veszelyesnek.

Sose mentem bele ilyenbe.

De ezzel az emberrel mar talalkoztam először nyilvanos helyen, es másodjára meghívatta magát hozzám. Ezek szerint a 2 ik találkozásnál is túl korai beengedni a házba.

2024. júl. 16. 17:45
 23/23 anonim ***** válasza:

"Itt ez a szokás, hogy egymáshoz mennek az emberek."

Hol élsz, ahol ez szokás?

2024. júl. 16. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!