Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg, ki lehet ezt még “bogozni”?
Találkoztam egy pasival akivel úgy éreztem, hogy akár fűzhetnénk tovább, mert lehet belőle akármi…mondjuk tegyük hozzá, hogy nem komoly szándékkal ismerkedem, házasság céljából, inkabb új ismeretségek érdekelnek, amit nem is titkolok! ( es esetleg kapcsolat is miért ne)
Találkoztunk es utána nagyon felpörögtek az események, folyton írt hívott, es az ajtómhoz is eljött (már volt nálam kávézni azelőttvaló nap) persze akkor mar nem nyitottam ajtót úgy éreztem túl sok!
Hirtelen mint az örvény úgy szállt az életembe.
Mikor jeleztem felé , hogy ez sok lesz, akkor megsértődött és azt mondta, hogy megy másik nővel találkozni, aki kiváncsi rá! Azóta nem jelentkezett, mondjuk en sem írtam.
Mondjuk normális embernek nézett ki, nem vagyunk már tinik, ő idősebb 15 évvel en 47 vagyok.
Megsúgom eddig minden pasi így viselkedett, túl hamar akartak túl sokat, nem érzekelik hol a határ, meg hogy mi a normális kapcsolattartás egy ismerkedés elején.
Mintha mindenki megment volna.
Tehát vagy a love bombing megy, vagy nyugis a pasi, de nem azert mert egeszseges, hanem mert min 1 kapcsolata még van.
Abban remenykedtem, hogy idővel megszokok es megszeretek valakit, es akkor szívesen töltök vele több időt!
Ja es az en exem is órákat beszélt velem naponta. Es féltekenykedett, számonkért! Tehat a love bombing se garancia a “hűségre” hogy csak te vagy, de a hianya még nyilvánvalóbban mutatja a többi 1-2 kapcsolatot.
Ilyet, hogy találj egy normális embert, akiben van önkontroll es nem kavar 6 ot, szinte kizárt !
11 - "az en exem is órákat beszélt velem naponta"
Veled? De hiszen akkor te is beszéltél vele.
Az én eltés vicces barátom, aki már nákol is, és kitörölteti az adminokkal a hozzászólást.
Mindig van lejjeb, barátom.
Kérem az aktív szűrőgombot hozzád, anoním troll barátom!!!
Olvastam pár napja az előző kérdésedet, amiben ugyanerről a férfiről leírtad, hogy miután második találkozáskor felhívtad magadhoz sütizni, mert szülinapja volt, alig tudtad kitenni a szűrét, aztán később kb. 50 SMS-t írt egy óra alatt, miután azt füllentetted neki, hogy elmentél otthonról, hogy le tudd rázni, ő viszont tudta, hogy otthon vagy, ezért este ott kopogott vagy csöngetett nálad.
A helyedben elgondolkoznék azon, hogy mennyire vállalok felelősséget a saját lelki és fizikai biztonságomért, és mennyire jó ötlet gyakorlatilag ismeretlen embert a privát teredbe beengedni úgy, hogy kb. annyit tudsz róla, hogy egy kanos férfi, azt meg nem, hogy simán csak kattant-e egy kicsit, vagy esetleg kezelt vagy rosszabb esetben kezeletlen pszichiátriai beteg, aki potenciálisan veszélyt jelent rád nézve.
Én legalábbis marhára nem érezném biztonságban magam, ha egy ilyen ember nyomná nálam a csengőt este és bombázna üzenetekkel, miután órákig ott ólálkodott a környéken, ezért tudta, hogy nem mentem el otthonról.
7 - "hülye es becstelen mindenképp"
Ezt miből szűrted le?
És még szeretnél vele valamit bogozni, amikor te küldted el?
16# gondolod, hogy igaz a dolog, hogy egy 47 éves nőnek egy 62 éves férfi udvarol, aki nem tudja hol a határ, mert elmegy a nő ajtajáig?
És ez a 47 éves nő a love bombing kifejezést használja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!