Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogosan sértődött meg, ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg, ki lehet ezt még “bogozni”?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy pasival akivel úgy éreztem, hogy akár fűzhetnénk tovább, mert lehet belőle akármi…mondjuk tegyük hozzá, hogy nem komoly szándékkal ismerkedem, házasság céljából, inkabb új ismeretségek érdekelnek, amit nem is titkolok! ( es esetleg kapcsolat is miért ne)

Találkoztunk es utána nagyon felpörögtek az események, folyton írt hívott, es az ajtómhoz is eljött (már volt nálam kávézni azelőttvaló nap) persze akkor mar nem nyitottam ajtót úgy éreztem túl sok!

Hirtelen mint az örvény úgy szállt az életembe.

Mikor jeleztem felé , hogy ez sok lesz, akkor megsértődött és azt mondta, hogy megy másik nővel találkozni, aki kiváncsi rá! Azóta nem jelentkezett, mondjuk en sem írtam.

Mondjuk normális embernek nézett ki, nem vagyunk már tinik, ő idősebb 15 évvel en 47 vagyok.

Megsúgom eddig minden pasi így viselkedett, túl hamar akartak túl sokat, nem érzekelik hol a határ, meg hogy mi a normális kapcsolattartás egy ismerkedés elején.

Mintha mindenki megment volna.

Tehát vagy a love bombing megy, vagy nyugis a pasi, de nem azert mert egeszseges, hanem mert min 1 kapcsolata még van.

Abban remenykedtem, hogy idővel megszokok es megszeretek valakit, es akkor szívesen töltök vele több időt!

2024. júl. 16. 10:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet már, de nem is lenne érdemes ezt kibogozni.
2024. júl. 16. 10:14
 2/23 anonim ***** válasza:
Ha kiakarnád bogozni, már megtetted volna.
2024. júl. 16. 10:17
 3/23 A kérdező kommentje:

Igen 2 es, én is így érzem!

De kiváncsi vagyok, más hogy látja

2024. júl. 16. 10:19
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

"Találkoztunk es utána nagyon felpörögtek az események, folyton írt hívott, es az ajtómhoz is eljött"

A mondat második felén fennakadt a szemem. Nagyon az elején, még éppencsak az ismerkedési fázis kezdetén én ultra gáznak tartanám, ha megjelenne az ajtóm előtt valaki. Ez már nekem is túl sok lenne.

2024. júl. 16. 10:19
 5/23 A kérdező kommentje:

Azelőtt volt nálam, megkínáltam kávéval es süteménnyel.

Mivel azelőttvaló nap ő hívott meg kávézni, kávézóba. ( első találkán)

De utána meghívatlanul is jött

2024. júl. 16. 10:22
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát amúgy ez igaz. Vagy lovebombing megy és birtokló a pasi, túlságosan tapad, vagy nem lovebombingol, de az meg azért van, mert mással is kavar🤣
2024. júl. 16. 10:24
 7/23 A kérdező kommentje:
Igen, tehát hülye es becstelen mindenképp. Meg a lovebombingolónak is több szexkapcsolata lehet, azért gátlástalan, nem fél a visszautasítástól mert van még 2-3 nője
2024. júl. 16. 10:27
 8/23 anonim ***** válasza:
76%
Volt egy exem, aki hogy a ti szavaitokkal éljek, lovebombingolt. Olyan intenzitással szórta rám, hogy időt sem hagyott a gondolkodásra. Nem is lett jó vége, egy év után már gyomorforgató volt a tapadása, folytonos figyelemhiánya. Mivel nem éltünk együtt, a napi 3-4 óra telefonálást minimum elvárta, én meg utálok telefonálni és rohadtul idegesített, hogy a napunk minden percét ki kellett vesézni a reggelitől kezdve a buszon zötykölődésig. Egyszerűen elviselhetetlen volt, nekem ez nagyon sok.
2024. júl. 16. 10:32
 9/23 A kérdező kommentje:

Igen 8 as, nekem is pont ilyen volt az ex barátom, lovebombing konstansul es figyelemribi, koldulta a figyelmet es sok időt is voltunk együtt.

Azt hinné az ember, hogy nincs más dolga es önbizalomhianyos. De nekem nyitva a “3 ik szemem” úgynond és így jöttem rá, hogy egy komoly “nyitott kapcsolatban” van egy házas nővel, aki tud rólam, csak én nem róla es “megengedi” a barátomnak ezt a “botlást” amit én jelentek, plusz meg volt csomó más alkalmi szexe nőkkel akik kliensei voltak es időnkent igénybe vették a “szolgáltatásait”

2024. júl. 16. 10:38
 10/23 anonim ***** válasza:
71%
#8 jaj az ilyet én se bírom. Mikor felhív egy nap negyedjére és már semmi értelmes témánk nincs csak a mit ettél/mit csinálsz/mit nézel netflixen…fu ez borzalmas időpocsékolás. A mostani párommal napi pár üzit váltunk, mikor nem találkozunk és ennyi, nem pofázunk a semmiről, jobb dolgunk is van.
2024. júl. 16. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!