Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A focista chadeknek àltalában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A focista chadeknek àltalában csinos nő jut mert emberileg és intelligenciában olyan magas szinten vannak?

Figyelt kérdés
[link]
2024. júl. 15. 16:03
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
93%

29 és mi a kérdés?

Hogy egy sikeres embernek (aki szép is) előbb lesz-e nagyon szép barátnője, mint egy szürke random Józsinak? Ha nem vagy szellemileg visszamaradott, akkor gondolom látod, hogy igen. A miértet is megválaszoltuk, akkor is, ha nem tetszik a valóság.

Tehát, mi a kérdés pontosan?

2024. júl. 15. 17:46
 32/39 A kérdező kommentje:

32

Hol írtam, hogy topmodellért ácsingózom?

2024. júl. 15. 17:49
 33/39 A kérdező kommentje:

33

Tehát a nő a szép és sikeres férfira hajt?

2024. júl. 15. 17:50
 34/39 A kérdező kommentje:
És akkor a nők ízlése sem véletlenszerű hanem megjósolható kinek ki fog tetszeni?
2024. júl. 15. 17:51
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egy szép nő ronda és sikertelen férfire hajt. 🤣😆
2024. júl. 15. 17:51
 36/39 anonim ***** válasza:

"Hát ha nem érezted az iróniát a kérdésben az már a te szinted…"

Nem én vagyok, aki nem érti, hogy iróniából és gúnyból írtad, mert annyira öntelt vagy, hogy emberileg többnek gondolod magad egy focistánál, akit nem ismersz, hanem te nem érted, hogy ha iróniából írsz szintezést, arra célozva, hogy bezzeg te valamilyen szempontból több vagy nála (szerinted), az épp ugyanúgy szintezés.

Mint ahogy a ma a "felsőkategóriás nő" is szintezés.

Ha tenni akarnál valamit magadért, és hajlandó is lennél a változásra, ahelyett, hogy mindenki mást hibáztatsz azért, mert nem vagy annyira sikeres a társkeresés terén, ahogy szeretnéd, akkor szerintem az egyik hasznos dolog egy önismereti csoport lenne egy jó pszichológussal.

2024. júl. 15. 17:53
 37/39 anonim ***** válasza:

Ha nem arra ácsingóznál, akkor nem lenne kérdés, hogy miért "jut" neki szép nő. Akkor nem is érdekelne, hanem boldog lennél Kasszás Erzsivel.

Persze, van olyan is amúgy, amikor vkinek elég extrém az ízlése, de az azért ritka... és akkor sem a Quasimodóra meg a hájas munkásra fog felizgulni, hanem mondjuk a focista chad helyett az átlagosan szálkás Józsira a parkból.

2024. júl. 15. 17:54
 38/39 anonim ***** válasza:
Amig ilyeneken gondolkozol mas a rut a fejevel 3 not rak helybe.
2024. júl. 15. 17:57
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

37, sőt, minden embernek egy számára taszító ember a vágya, aki küzd az anyagiakkal. Hogy erre eddig nem gondoltam...

36, az ízlés szubjektív, nagy eltéréseket mutathat, ugyanakkor vannak tényezők, amik nagyban javítanak az esélyeken. Mint erre mertem utalni a nácizás előtt, minél több vonzó tulajdonságod van, annál többen fognak vonzónak tartani. Ez mondjuk szerintem elég logikus.

Egy kifűtött vályogház ágy nélkül is több, mint amiről egy bokorban alvó csöves álmodhat, de asszem Lölőt nem tudnád rávenni, hogy ott aludjon. Ha így világosabb. Minden szubjektív.

2024. júl. 15. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!