Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy emberileg gyűlöltetek valakit, kémiailag viszont pont ő összejöhetett volna?
Hát nálam az utálat kioltja a szexuális vágyat, szóval nehezen tudom elképzelni, hogy ne taszítana egy olyan férfi, akit éppen gyűlölök.
Olyan van, hogy valakire baromi dühös vagyok és szét tudnám cincálni, és eközben vágyom is rá, de azért az nem gyűlölet.
Nekem volt olyan, hogy nagyon dühös voltam és azért szexeltem vele, hogy ezt kitöltsem rajta és egy kicsit kihasználjam. Nem bántottam, semmi ilyesmi, de lényegében akaratosan próbáltam úgy alakítani, hogy nekem legyen jó, ebből igazából egy remek együttlét lett mindkettőnk számára, mert bevadultam.
Egyébként már kizártam azt a barmot az életemből és megbántam ezt az esetet is. Olyat tett, ami kivágta a biztosítékot és kicsit szégyellem, hogy inkább szexeltem vele dühből, ahelyett hogy otthagytam volna. Nekem nem érte meg, de ez attól is függ, hogy te, Kérdező, miért vagy mérges az adott személyre.
Nekem egyébként van egy minimális domina hajlamom szerintem, úgyhogy emiatt is mehettem bele.
24l
Igen, volt, hogy rettentően haragudtam valakire, utáltam, ugyanakkor megőrültem érte annyira vágytam rá szexuálisan.
Aztán rádobott még egy lapáttal a dolgaira, akkor jutottam el, hogy gyűlölöm. Na, azt hiszem ez kinyírta szerencsére a szexuális vágyat is iránta, bízom benne már véglegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!