Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem erezhette jol magat velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem erezhette jol magat velem?

Figyelt kérdés

Penteken volt egy randim egy lannyal, akit buliban ismertem meg, majd elekezdtunk Messengeren beszelgetni, hamar le is beszeltunk egy talit, ami szerintem nagyon jol sikerult, tenyleg azt lattam rajta is, hogy elvezi es tali utan rairtam, hogy nagyon jol ereztem magam vele es hogy szivesen talakoznek vele maskor is, majd erre irta, hogy mar alig varja.

Azota viszont kb semmi, kerdezgettem tole par dolgot, azokta valaszolt es ennyi. Nem erdeklodik, ha en nem irok nem js beszelunk...ez egyertelmuen annak a jele, hogy o nem latta ilyen jonak ezt randit mint amennyire en? Gondolom, csak azert irta, hogy alig varja a kovetkezo talit, hogy ne bantson meg.

2024. júl. 14. 14:41
 1/1 anonim válasza:

Vagy nem ér rá, vagy nem szeretne ráérni. Szerintem ha ilyen jeleket ad, lehet hagyni kéne, ne erőlködj, csak te fogod rosszul érezni magad.

Egyik ismerősöm is volt ilyen helyzetben, a csaj egyből próbálta ignorálni a tali után, viszont én sem értem, miért van ez. Ha már legalább a másik próbálkozik, szólnék, hogy bocsi, szerintem ezt ne erőltessük.

Azóta volt valami, esetleg?

aug. 13. 21:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!