Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez csak ilyen egyszerű flört,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak ilyen egyszerű flört, és ne gondoljak bele semmit igaz?

Figyelt kérdés

Általában kávézókba szoktam járni a munkához összeállítani anyagot, mert ott jobban tudok figyelni, mint otthon, így több kávézóban is már "törzsvendég"-nek számítok.

Az egyik kávézóba kb. egy fél éve jött egy új srác. Az elején iszonyatosan bámult, nézett engem.

Aztán a következő alkalomkor rámmosolygott, amint beléptem a kávézóba.

Következőnek pedig már az utcán rámkacsintott (épp zárta a kávézót, előtte mentem el).

Aztán utoljára a héten voltam bent, ketten voltak a pultban, a másik elkezdett kiszolgálni, majd abbahagyta és Ő rögtön felváltotta.

DE ENNYI.

Tehát nem történik semmi. :) Sajnos én eléggé bezárkózó vagyok (igen, járok pszichológushoz, a nárcisztikus exem nemi fertőzéstől kezdve sok szép dolgot adott át nekem, így picit bizalmatlan vagyok).

Nekem tetszik a srác, csak nem tudom, hogy ez ilyenkor ilyen általános flört, vagy vehetem egyfajta közeledésnek. Mert ha akarná, simán elkérhetné az elérhetőségemet....vagy ezt rosszul gondolom?

2024. júl. 13. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Most mit érsz ezzel a filozofálással, hogy kérhetNÉ?

Igen, szerintem, tetszhetsz neki, de nem, nem tudja senki, miért nem lép. Lehet van komoly kapcsolata, szóval ne fantáziálgass. Ha akar valamit, majd kezdeményez.

Az is lehet, hogy a vendégeket nem akarja elijeszteni. Gondolj már bele, ez az ő munkahelye.... lehet nem örülne a főnöke neki, hogy a vendégeket "vegzálja" - ha esetleg az jönne ki, hogy elutasítja őt egy vevő aki csak kávét akart, erre ilyen kellemetlen helyzetbe kerül.

2024. júl. 13. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Majd ha akar tőled valamit legalább szóba áll veled és lehet randira hív. Így ez nagy nulla.
2024. júl. 13. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj vele beszélni pár szót a következő rendelésnél (milyen a nap/nagy a pörgés hogy bírják/...), de csak valami rövidet, általánosat, ami belefér a szimpla kedves, udvarias jópofizásba. Ennyi jelzés szerintem elsőre elég, ha bejössz neki, és nincs kapcsolata, akkor tovább fogja fűzni a dolgot, vagy már legközelebb ő is fog kérdezni tőled pár szót, beindulhat valami. De az igaz, hogy konkrét kezdeményezés (elérhetőség elkérése) a semmiből ilyen felállásban nem veszi ki túl jól magát, én is tartózkodnék tőle a helyében.
2024. júl. 13. 23:08
 4/5 anonim ***** válasza:
67%
Kezdeményezz!
2024. júl. 14. 02:22
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem vár tőled is vm lepést. Firkantsd le neki a számodat és csúsztasd oda, had tehesse meg a következő lépést.
2024. júl. 14. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!