Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem közeledett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem közeledett?

Figyelt kérdés

Randiztam egy pasival párszor, volt nálam kávézni és helyénvalónak tartottam, hogy nem mászott rám.

Nem is vágytam erre én sem.

Utána meghívott magához, vacsorára, ott sem közeledett.

Sőt, unottnak nézett ki, mint akire nem vagyok hatással, rám se nézett. Azelőtt ő írkált, rengeteget és akarta ezt az egészet, én csak belementem.

Nem félénk, 50 es férfi, volt 2 házassága, gyerekei stb

Mikor megvolt a lehetőség, megcsókolni sem próbált… mikor mondta hogy menni akarok, szinte úgy tűnt megkönnyebbül.

Ma hívott es mondta, hogy az a baj hogy szamara erdektelen témákat hozok fel.

Akart talalkozni, de nem volt kedvem, 3 szor ajanlotta, de nem akartam erre azt mondta nem baj, megy dejtingelni mással, aki hajlandó Gyanítom h szexkapcsolatai vannak ami nem baj, mert nem házasodni akarok vele, csak ismerkedtem, de ha ilyen igényei vannak, miert nem közeledett mikor nala voltam? Es olyan unott volt

Ezek szerint tőlem nem szexet akart hanem más dolgokat nem tudom vagy nem voltam ra hatassal

2024. júl. 13. 18:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kösz
2024. júl. 13. 23:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Apa komplexus Vol. 2....

Továbbra sem értem mi ez a vén f@sz őrület a mi csajoknak de az látszik hogy teljesen elmegy az eszetek.

2024. júl. 14. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!