Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem közeledett?
Randiztam egy pasival párszor, volt nálam kávézni és helyénvalónak tartottam, hogy nem mászott rám.
Nem is vágytam erre én sem.
Utána meghívott magához, vacsorára, ott sem közeledett.
Sőt, unottnak nézett ki, mint akire nem vagyok hatással, rám se nézett. Azelőtt ő írkált, rengeteget és akarta ezt az egészet, én csak belementem.
Nem félénk, 50 es férfi, volt 2 házassága, gyerekei stb
Mikor megvolt a lehetőség, megcsókolni sem próbált… mikor mondta hogy menni akarok, szinte úgy tűnt megkönnyebbül.
Ma hívott es mondta, hogy az a baj hogy szamara erdektelen témákat hozok fel.
Akart talalkozni, de nem volt kedvem, 3 szor ajanlotta, de nem akartam erre azt mondta nem baj, megy dejtingelni mással, aki hajlandó Gyanítom h szexkapcsolatai vannak ami nem baj, mert nem házasodni akarok vele, csak ismerkedtem, de ha ilyen igényei vannak, miert nem közeledett mikor nala voltam? Es olyan unott volt
Ezek szerint tőlem nem szexet akart hanem más dolgokat nem tudom vagy nem voltam ra hatassal
Más az érdeklődési körötök, nincs vagy nem találtatok közös pontot. Ha te számára érdektelen témákat hozol fel, akkor ő próbált mást fel hozni?
Vagy csak dugni akart és arra várt, te mássz rá. Hogy a randik a saját lakásotokon zajlottak, eléggé valószínűsíti, hogy csak a testedet akarta megismerni.
Nem próbált semmi témát felhozni. Unott volt.
Azelőtt kértem meg, hogy ne írjon egy nap 250 smst, mert ijesztő. Nem tudom ha ez de lenyeg, hogy ram se nézett. Nem hiszem, hogy várta, hogy én lépjek.
Azt várta lelépjek.
Ha egy ferfi a testedet akarja, értésedre adja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!