Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent egy nőnél?
Pár nappal ezelőtt megismertem egy kedves, és aranyos lányt, akivel a legnagyobb mértékben megvolt az összhang, jól elvoltunk miközben chateltünk, beszéltünk telefonon is, és szimpatikusak voltunk egymásnak, mivel kölcsönös volt az érdeklődés.
Pár nappal ezelőtt elhívtam randira, amire igent mondott, és természetesen el is jött.
Ettünk egy étteremben, beszélgettünk egymásról, többször bókoltam neki, és ő is mondott dícsérő, kedves szavakat.
Azzal váltunk el, hogy megöleltük egymást, és ő is mondta, hogy mindenképp találkozunk még.
Tegnap reggel arra keltem, hogy amikor köszöntem neki már nem írt vissza, majd pár órával később írt egy szia üzenetet. Azóta is próbálok vele kedvesen, figyelmesen beszélni, írni neki, de vagy nem válaszol semmit, csak látja, vagy ír annyit, hogy ok, jó, az jó, igen, nem, stb.. Megkérdeztem mikor lehet még egy randi, azt mondta nem is biztos, hogy ráér mostanában..
Szóval olyan, mintha magammal beszélgetnék.
21 éves vagyok.
12
Értelek, de azzal nem segítesz magadon, ha tovább irogatsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!