Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mit jelent egy nőnél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent egy nőnél?

Figyelt kérdés

Pár nappal ezelőtt megismertem egy kedves, és aranyos lányt, akivel a legnagyobb mértékben megvolt az összhang, jól elvoltunk miközben chateltünk, beszéltünk telefonon is, és szimpatikusak voltunk egymásnak, mivel kölcsönös volt az érdeklődés.

Pár nappal ezelőtt elhívtam randira, amire igent mondott, és természetesen el is jött.

Ettünk egy étteremben, beszélgettünk egymásról, többször bókoltam neki, és ő is mondott dícsérő, kedves szavakat.

Azzal váltunk el, hogy megöleltük egymást, és ő is mondta, hogy mindenképp találkozunk még.

Tegnap reggel arra keltem, hogy amikor köszöntem neki már nem írt vissza, majd pár órával később írt egy szia üzenetet. Azóta is próbálok vele kedvesen, figyelmesen beszélni, írni neki, de vagy nem válaszol semmit, csak látja, vagy ír annyit, hogy ok, jó, az jó, igen, nem, stb.. Megkérdeztem mikor lehet még egy randi, azt mondta nem is biztos, hogy ráér mostanában..

Szóval olyan, mintha magammal beszélgetnék.

21 éves vagyok.

júl. 13. 16:34
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
#11 Elnézésed kérem, de olyan nehéz egy felnőtt embertől elvárni annyit, hogy leírja, "Bocsánat, nem vagy az esetem, mégsem szeretnék randizni, köszönöm a lehetőséget?" És akkor én sem kergetek hamis illúziókat.
júl. 13. 16:58
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

12

Értelek, de azzal nem segítesz magadon, ha tovább irogatsz neki.

júl. 13. 16:59
 13/27 anonim ***** válasza:
Hazafelé találkozott egy másik csávóval.
júl. 13. 17:05
 14/27 anonim ***** válasza:
94%
#12 a legtöbb ember nem lépi ezt meg, mert nem akar konfrontálódni.
júl. 13. 17:06
 15/27 A kérdező kommentje:
#15 Félnek az esetleges agresszió miatt? Azt tudom, hogy sokan nem kezelik jól az elutasítást, de viszont, a legjobb mindig őszintének lenni.
júl. 13. 17:14
 16/27 anonim ***** válasza:
75%
#16 mondod ezt addig, amíg nem kaptál agresszív reakciót xD
júl. 13. 17:22
 17/27 anonim ***** válasza:
nem jössz eb neki
júl. 13. 17:26
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
nem akar tőled semmit
 19/27 anonim ***** válasza:
50%
velem is csinált ilyet egy lány, unalmasnak talált
 20/27 anonim ***** válasza:
felejtsd el
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!