Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mit jelent/miből áll egy romantikus nap/randi?
Pl: Nálam...
Hajnalban "kellemesen" ébresztem a párom (ő visszaalszik) és meglepem egy finom reggelivel az ágyban. Utána egy közös zuhany. Programtól függően elmegyünk vagy otthon maradunk. Egy kellemes vacsi...egy finom üveg bor, majd közös fürdő, egy finom masszázs és élvezzük egymást hajnalig...
Nálatok mi az igazán romantikus nap/program? Mit szerettek?
Én már egy sima mozinak vagy egy kávéházban töltött kellemes beszélgetéssel egybekötött randinak is örülnék, olyan régen voltam randizni :/
Ha meg egy ilyen napot tölthetnék valakivel, amit leírtál...nagyon boldog lennék...
26N
Nálam...
Rendelek egy sonkás-sajtos pizzát, megnézek valami extra csöpögős, nyálas filmet. Közben vörösbort iszogatok.
ha ezt meguntam, akkor fagyira és romantikus lányregényre váltok, csak hogy fokozzam a már amúgy is emelkedett hangulatomat!
(romantikus randin ezer éve nem voltam, a legtöbb barátomnak kimerült annyiban a dolog, hogy megnéztünk együtt egy béna filmet, természetesen otthon...)
Biztos nem úgy kezdődne, hogy hajnalban kel bármelyikünk is :D
Nem vagyok amúgy nagyon romantikázós. Ha kettesben megyünk valamerre, nekem bármi jó. Este meg az összebújva filmezés a legjobb.
hagy aludni.
csinál nekem kávét (és nem cseszi el, és nem átlátszó, hanem fekete az, mint a lelkem!)
sör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!