Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért viselkedik így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Van egy társaság, ahová pár hónapja bekerültem online, ott van egy srác akivel elkezdtek alakulni a dolgok, igazából randiztunk is egyszer amin elvileg jól érezte magát.

Utána sok dolga lett, aztán velem is másmilyen lett.

Amikor érzed hogy elkezd hanyagolni a másik.

Ezutan beszéltem vele és azt mondta hogy változik az élete és nincs neki ideje kapcsolatra, meg ugye nem egy városban lakunk.

Azt megértem hogy ténylegesen alig lenne idő kettesben, viszont nem mondta el konkrétan felém ami benne van, mert úgyse számít.

Szóval lemondott rólam.

Elfogadtam, ettől független megpróbáltam barátként beszélni vele a társaságban, de azt veszem észre hogy amióta beszéltünk teljesen ignorál, mintha meg se hallaná amit mondok.

Előtte meg kedves volt és mindig beszélt velem, meg figyelt arra mit szeretnék.

Szóval az a kérdés hogy a srác miért ignorál társaságban?

2024. júl. 11. 23:45
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Mert lett egy sokkal jobb punci neki. Te pedig feleslegessé váltál számára, de olyan naívan írsz erről, mintha te nem így koptatnád le a pasikat, ha találsz jobbat.
2024. júl. 11. 23:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát elég éretlen vagy...
2024. júl. 12. 00:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Elsos orban van hogy online él meg online az egész. Semmit nem akart eddigse toked.
2024. júl. 12. 06:55
 4/4 anonim ***** válasza:
*tőled
2024. júl. 12. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!