Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire vannak kétségbe esve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vannak kétségbe esve azok a társkereső férfiak?

Figyelt kérdés
akik kép nélküli nőkre irnak rá, és leirják az egész életüket fényképet elérhetőséget küldenek, és az női adatlapon az égvilágon semmi sincs se kép semmi infó? Nők ti mit gondolnátok ezekről a férfiakról irnátok ilyen alapon nekik, hogy az égvilágon semmilyen kapcsolódási pont nélkül csak elküldik az egész életüket..
2024. júl. 7. 16:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
pont ezt vár kép nélkül, hogy milyen emberek irnak, és ha valakit csak az adatok érdeklik és nem a másik személyisége akkor köszönöm szépen nem kérem
2024. júl. 7. 18:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gondolom rád felesleges írni mert automatikusan offolsz mindenkit :D hiszen csak az adataid vannak kint
2024. júl. 7. 18:36
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nők ti mit gondolnátok ezekről a férfiakról irnátok ilyen alapon nekik ..."

Nem, mivel eszembe nem jutna fénykép nélkül társkeresőzni. Legalább annyira értelmetlennek tartanám, mint olyanra ŕáírni, akiről egy képet sem láttál.

2024. júl. 7. 18:41
 14/21 A kérdező kommentje:
ezért kérdeztem, hogy miért irnak féloldalas bemutatkozást magunkról meg fénykép, meg elérhetőség, meg telefonszám meg mindent küldenek egy olyan profilra ahol nincs mögötte szinte senki, hihetetlen, szóval akkor csak az adatoknak irogatnak és nem egy személynek, vagy mit gondolnak egyesek..
2024. júl. 7. 18:44
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
Azt gondolják azért regisztráltál mert azt akarod hogy rád írjanak csak nem mersz képet se kitenni. ők legalább felvállalják magukat. Persze mindenkiben van némi elkeseredettség és kétségbeesés aki random ismeretleneknek írogat.
2024. júl. 7. 18:47
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"és az női adatlapon az égvilágon semmi sincs se kép semmi infó?"

Ha nő létemre egy online társkeresőn az életkorom és a lakóhelyem megadásával próbálnék ismerkedni, akkor őszintén szólva nem azon csodálkoznék a legjobban, hogy bárki rámír, hanem azon, hogy mégis hogy jutott eszembe ennyire értelmetlen dolgot csinálni.

Kb. olyannak érezném, mintha egy online jármű hirdetést fel adnék fel azzal a szöveggel, hogy jó állapotú, nyolc éves piros személygépkocsi eladó Fejér megyében, aztán gondolnám, hogy akit komolyan érdekel, az majd úgyis érdeklődik telefonon, és kideríti, hogy Suzuki-e, vagy Volvo.

2024. júl. 7. 19:11
 17/21 A kérdező kommentje:

16. csak egy szeletet látsz a tortából, semmi baj, ez a saját nézőpontod elfogadom,

a cél nem ez volt, csak igazából ki sem hült a regisztrációm szóval még fel sem tettem egy bemutatkozást, már irtak és nem is egy kettő többen..

Lehet neked értelmetlen mert csak a saját szemszögedből látod és nem a kerek egész sztorit ezért megy az itélkezés, semmi baj, ez a te dolgod

2024. júl. 7. 19:19
 18/21 anonim ***** válasza:
86%
Ezekből még elindulhatna egy értelmes ismerkedés csak gondolom nem jönnek be a képek azért vagy kiakadva. az biztos hogy nem a top pasik ismerkednek ilyen módszerrel
2024. júl. 7. 19:23
 19/21 anonim ***** válasza:
Annyit látok, amit leírtál, abból az információból indultam ki, amit megosztottál, és arra reagáltam.
2024. júl. 7. 19:25
 20/21 A kérdező kommentje:

top pasik?

nem tudom az egyik ingatlanfejlesztő, feltaláló rendezett anyagiak stb..

stb egy csomó státusz ami csillógó lehet bárkinek női szemszögből rendezett anyagiak ..

nem vagyok kiakadva, csak érdekes

2024. júl. 7. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!