Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire vannak kétségbe esve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vannak kétségbe esve azok a társkereső férfiak?

Figyelt kérdés
akik kép nélküli nőkre irnak rá, és leirják az egész életüket fényképet elérhetőséget küldenek, és az női adatlapon az égvilágon semmi sincs se kép semmi infó? Nők ti mit gondolnátok ezekről a férfiakról irnátok ilyen alapon nekik, hogy az égvilágon semmilyen kapcsolódási pont nélkül csak elküldik az egész életüket..
2024. júl. 7. 16:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
51%

Szar simp hulladekok. A hivatasuknak erzik, hogy felbasszak a nok elvarasait az egekbe......

40F incel

2024. júl. 7. 17:09
 2/21 anonim ***** válasza:
85%
Az biztos,hogy nagyon unatkoznak és sokkal több szabadidejük van a kelleténél.
2024. júl. 7. 17:17
 3/21 anonim ***** válasza:
57%
Ez nem a kétségbeesés mértékét mutatja. Itt is rá lehet írni bárkire bármilyen infó és kép nélkül.
2024. júl. 7. 17:18
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
semennyire, minden nő ugyan az a copy cat szöveget kapja kár mindnek egyedit írni úgysem írnak vissza.
2024. júl. 7. 17:22
 5/21 A kérdező kommentje:

3. persze, egy két mondatot de nem egy majdnem egész életet vonalakban bemutakozást egy oldalban magadról.

arra lettem volna kiváncsi, hogy ha csak adatokat látsz, de nincs kép sem rólad semmilyen infó, mi az ami a férfit arra motiválja, hogy egy féloldalas levelet copizzon be magáról, az a pár adathoz irja hány éves vagy és hol laksz? nonszensz

2024. júl. 7. 17:47
 6/21 anonim ***** válasza:
86%
Akkor hogy kell online ismerkedni? :D mert máskor meg az a baj hogy nincs rendes bemutatkozás és nem ír magáról semmit a pasi
2024. júl. 7. 18:11
 7/21 A kérdező kommentje:

nem ez a kérdés, hanem egy életkor és egy helyrajz -ra és semmi más nincs a nő részéről az adatlapon erre miért ir féloldalas bemutatkozást, ez most komoly?

kinek ir mégis, ahol nincs fénykép, csak egy életkor és egy város? mit gondolnak egyesek ezek után?

Mert ha itt a gyakorin esetleg, valakinek a kommentje szimpatikus akkor megértem de adatokhoz, igy hozzá állni, nem tudom nekem valahogy ez személytelen..

2024. júl. 7. 18:18
 8/21 anonim ***** válasza:
74%
Esélyes hogy copy paste levél, abban reménykedik hogy ha mindenkinek elküldi a nagy számok törvénye alapján valamellyik nőnek tetszeni fognak a képei. bár ebben az esetben amit írsz a lányok se értem mit árnak ké meg minden nélkül, szóval az ilyen ne panaszkodjon
2024. júl. 7. 18:22
 9/21 anonim ***** válasza:
75%
*mit várnak kép nélkül
2024. júl. 7. 18:22
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Olyan is van hogy pl vidéken nincs olyan sok lehetőség és a palinak már az is elég ha látja hogy közel lakik a csaj ezért ráír hátha.
2024. júl. 7. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!