Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt jelnek vegyem vagy "semmi különös"?
Akkor most megfordítom a szitut. Én vagyok a lány. Tegyük fel, hogy rájövök, hogy akarok töled valamit. Mondjuk ezért megyek el veled hetek óta szinte minden nap több órára csavarogni, és hetek óta azt várom, hogy végre tegyél egy lépést felém, de töled nem jön semmi. Vagy ennyire vak vagy, hogy nem veszed észre, hogy miért töltök veled egyre több idöt, vagy te nem akarsz tölem semmit?
A direktbe rákérdezés szerintem annyira romantikátlan, annyira hideg-rideg és totál kiábrándító, én pl. tetteket várnék szavak helyett. Ne ronts ajtóstul a házba, de mondjuk egy adott pillanatban fogd meg a kezét és figyeld, hogy hogyan reagál. Ha pozitív, akkor tegyél apróbb lépéseket ez irányba, itt már jöhetnek a szavak is.
#3 köszönöm a választ.
Kéz megfogását elég direktnek találom, hátát, karját simogattam, semmi speciális reakciót nem kaptam. Ő ölelésben kívül nem igazán érint meg. Ezért is fura a helyzet számomra. Én nem keresném 24/7 a másik társaságát, ha nem szeretnék tőle semmit. Nála úgy érzem nem szeretne, viszont a közös időtöltés rengeteg. Ezt a férfi agyam nem tudja feldolgozni.
Férfi agyad nem tudja feldolgozni 😂😂 ez jo,frappans vagy
Mi lenne ha humorosan kerdeznel ra? Mikor epp viccelodtok?
Mondd azt hogy vele almodtal, hogy viragot hoztal neki es mosolygott.
Ha tetszik neki akkor bovitheted, hogy olyan volt minha randi lett volna es vard a reakciot
#6 (viccben kívül) tényleg furán működik az agyam, ismerőseim szerint nem lehet mellettem unatkozni, túl gyorsan feldolgozom az eseményeket és viccet csinálok a legtöbb dologból, ha a helyzet nem kíván komolyságot, mert akkor természetesen nem viccelem el… viszont itt ötletem sincs mit tudnék elsütni, talán majd a helyzet adja magát. Vagy ha van tipp szívesen veszem :)
#7 köszönöm ha nincs jobb ötletem (vagy kapott ötlet) lehet legközelebb bepróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!