Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem különös?
Ismerkedés szakaszában vagyunk egy sráccal, aranyos, kedves, jól elvagyunk és rendszeresen keres, azonban 5 randink volt eddig, és még nem csókolt meg. Tudom, hogy nincs erre szabály, de nem furcsa ez? Én nem merek ilyen téren kezdeményezni, nem vagyok az a típus.
23L
voltam így egy lánnyal, és mi is a 7-8 találkozó után lehettünk, napi szinten beszélgettünk, tök jó fejnek találtam, de nem volt az esetem, nem éreztem a kémiát...
aztán 2 napig nem írtam rá, elfoglalt voltam. amitől ő nagyon kiakadt, és, hogy miért húzom az agyát. akkor kiderült, hogy én meg csak barátkozni akartam, ő meg többet akart. mondta, hogy ő nem barátot keres, hanem pasit, és inkább akkor ne is keressem.
szerintem te is derítsd ki, hogy mit szeretne tőled a srác. ha kell kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!