Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kérdeznél rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdeznél rá?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganő. Viszonylag nagy korkülönbség 28-20 (én javamra). Egyelőre professzionális kapcsolatunk volt, de nagyon jókat beszélgetünk mindenről ha van egy kis hézag két megbeszélés között.

Holnapra megbeszéltünk egy közös ebédet.

Hogy kérdeztétek rá arra hogy szívesen elmélyítené-e kettőnk kapcsolatát, úgy hogy ne legyen kellemetlen nemet mondania sem? Nem szeretnék rossz viszonyt, viszont nekem nagyon bejön.

2024. jún. 27. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit takar a közös ebéd? A cégnél ebédszünetben kiugrotok kajálni? Ebben az esetben semmi olyent ne kérdezz, hogy elmélyítené a kapcsolatot. Inkább vesd fel valami kontextusban, hogy ismersz egy jó helyet vagy olyan programot, amiről tudod, hogy érdekli, és a reakció alapján megkérdezed, esetleg volna-e kedve hozzá, hogy együtt menjetek. Ne legyél túl direkt, mert ez munkahely.
2024. jún. 27. 18:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Holnap nem dolgozunk, nem munkahelyi szünetben lenne. Régebb óta nem volt ilyen “szünetben beszélgetés”, azt pótolnánk ezzel.
2024. jún. 27. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sínen vagy. Ebéd után megkérdezed, hogy mikor szeretne veled legközelebb találkozni és kitaláltok valami programot.
2024. jún. 27. 22:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Találkozunk a héten is többször. Munkahelyen és azon kívül is elvileg, legalábbis ezt beszéltük meg.

Még mindig kicsit problémásnak érzem a helyzetem, mert "felette vagyok" a ranglétrán és nagyon kedvelem, de kellemetlen helyzetbe nem szeretném hozni, még akkor sem ha tudom magamról, hogy nem bosszulnék meg egy nemleges választ.

(véleményem szerint a "nem" is sokkal jobb mint húzni egymást, mert nem meri kimondani azt amit gondol)

2024. júl. 1. 11:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Na, hogy kérdeztél rá?
2024. júl. 3. 00:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Sajnos sehogy. Ha két, online megismerkedett ember lennénk nem lenne gond, viszont így hogy van egy munkahelyen lévő alá, felé rendeltség így félek attól hogy rosszat tennék egy kérdéssel.

De nyilván minden véleményt boldogan fogadok. Azt is ha valaki ezzel nem ért egyet.

2024. júl. 3. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk kérdezd meg úgy egy következő közös program alkalmával, hogy nyitott lenne-e nem csak barátkozásra, hanem kapcsolatra is egy olyan emberrel, akivel kölcsönösen kedvelik egymást, megvan az összhang, ilyesmi. Ha azt mondja igen, vagy nem tudom, akkor folytatsd tovább, hogy mit szólna ahhoz, ha ez a barát, aki érdeklődik iránta egy kolléga lenne? Ha azt mondja, nem zavarná, akkor elárulhatod neki, hogy rólad lenne szó.
2024. júl. 3. 18:55
 8/8 anonim ***** válasza:
De online is felvezetheted, megkérdezheted ezt tőle, nem muszáj szemtől-sxembe.
2024. júl. 3. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!