Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kérdeznéd meg, ő mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdeznéd meg, ő mit gondol a kapcsolatról?

Figyelt kérdés

Van egy nő, aki eléggé fura, számomra kétértelmű jeleket ad. Keresi a társaságom, olyan dolgokat oszt meg amiket én nem osztanék meg egy egyszerű baráttal. Képes velem eltölteni egy egész délutánt mégsem látom igazán rajta, hogy egy csókot vagy ölelést örömmel venne, tartja a távolságot, ha ismerőst lát megkérdezi hangosan tőlem, hogy vajon mit gondol..? És néhány egyéb furcsaság.

Ti, hogyan kérdeznétek rá egy találkozó alkalmával, hogy Ő mit lát a kettőnk közti viszonyba úgy hogy ne érezzen nyomást magán?

Félreértés ne essék, részemről sincs igazi szerelem még, pár találkozó volt, csak azt szeretném tudni, hogy lát-e a barátságnál többre esélyt. Részéről nincs rossz válasz, de örülnék ha tudnám hogy ez most kapcsolat kezdete vagy nem..

2021. szept. 6. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Atyaeg. A mai pasik udvarolni hoditani se tudnak. Azt se tudják merre hogyan kell lépni felterkepezni egy csajt, meg befűzni.
2021. szept. 6. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki dug az első randin egy padon.
2021. szept. 6. 22:21
 3/9 A kérdező kommentje:

#1 Bocsánat hogy ennyire nem értek az udvaroláshoz. Nekem furcsa hogy egy ilyen több órás találkozó közepén, hogy a külvilág mit gondol rólunk kérdések merülnek fel, közbe közösen eltöltünk 6 órát..

Számomra:

6 óra eltöltése -> többet akar (főleg hogy ez nem egy régi ismeretség ~1 hónapos)

mit gondol a külvilág -> ugye csak barátok vagyunk..?

'titkok' elmondása -> több mint barát

És mint írtam van több számomra kérdéses dolog ami elég specifikus, nem írnám le nehogy magára ismerjen (meglepően kicsi a világ).

2021. szept. 6. 22:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

5-6 órákat baráttal szokott eltölteni az ember, úgy hogy nincs semmi apró testi kontakt, vagy flört, nem izzik a levegő.

Hol szoktatok találkozni, mit csináltok ilyenkor?

Lehet hogy még nem késő, hívd el egy olyan találkozóra ahol nincsenek ismerősök, és a külvilágtól kicsit elzárva tudtok lenni 1-2 órát, annyi bőven elég.

Akár egy sima séta, teázás is megfelel.

2021. szept. 8. 23:04
 5/9 A kérdező kommentje:

Ez a hosszabb találkozó kettesben volt, egy sétából alakult át egy beszélgetéssé. Sétáltunk, majd egy park mellett úgy döntöttünk leülünk. Szabadban voltunk, nem voltak emberek (nagyon kevesen csak, így vasárnap este), jót beszélgettünk, nevettünk. Többször kérdeztem hogy nem fázik-e, mert furcsa volt ez a kontakt nélküli állapot, úgy voltam vele neki könnyű kiút ha be szeretné fejezni, de nem akarta. Végén haza kísértem megköszönte, majd elköszöntünk.

Ismeretség se régi ahogy korábban írtam, én ekkora ismeretség után nem hiszem hogy több órát kettesben szeretnék tölteni valakivel este egy parkban, ha semmit nem szeretnék, főleg ha nő helyzetébe képzelem magam. De a jelek meg erre utalnak.

2021. szept. 9. 07:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha túl sokat agyalsz a kettőtök dolgán, azt a nők megérzik, és nem vonzó dolog.

A következő találkozón ne az foglalkoztasson, hogy a nő mit gondol rólad, saját ütemedben közeledj felé szándékod szerint, és majd ő eldönti akar-e tőled valamit.

Ne érezze rajtad hogy az ő jóváhagyására vársz bármiben is, inkább fordítsd át hogy ő is küzdjön érted, meg a találka alatt úgyis érzed hogy nyitott-e a továbbhaladásra, mint érintések, csók.

Akármi is lesz, csak tanulsz az esetbőkl ami a javadra válik.

2021. szept. 9. 13:36
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válasz!

"inkább fordítsd át hogy ő is küzdjön érted" ezt pontosan hogy érted?

2021. szept. 9. 14:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a lényeg, hogy ne a lány legyen a legfontosabb az életedben, hanem valami munka, tanulás, vállalkozás, bármi.

A nők ösztönösen az ilyen férfiakra vadásznak, akiknek meg kell küzdeni a figyelméért, az visszataszító számukra ha valaki lesi minden mozdulatukat, meg hogy vajon jól csinált-e mindent az ismerkedésben.

Ha meg elmegy veled a találkozóra, azt már csak élvezni kell, ne legyél eredményorientált, hogy most muszáj összejönni vele, az görcsösséghez vezet, és nem lesz kellemes az időtöltés.

Gondolj arra, hogy ha összejöttök jó, ha nem, akkor is egy lépéssel közelebb vagy ahhoz, hogy legyen egy nő az oldaladon, és közben jó tapasztalatokat szereztél, remek hangulatban.

2021. szept. 9. 23:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kifejtést és a tanácsokat. :)
2021. szept. 10. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!