Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy ilyen “múlttal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen “múlttal” mennyire illene őt randira hívni?

Figyelt kérdés

Az adott lánnyal általános iskolában osztálytársak voltunk. És sajnos elég sokat bántottam őt, mármint szavakkal, meg szívattam. Elég nagy p.cs voltam gyerekként, akkor váltak a szüleim és mindennel és mindenkivel bajom volt. Ez olyan 4-6. osztályban volt. Aztán egyszer szünetben az udvaron elég csúnyán bántam vele, ő meg rám ugrott és bevallom, elég rendesen megvert… de akkor már két éve csináltam vele folyton ezt. Úgyhogy az eset után a szüleim elvittek a suliból. Utólag nyilván tudom, hogy nagyon mocsok dolog volt, és egyáltalán nem vagyok rá büszke…

Tegnap volt az osztálytalálkozónk. Ez már a 4. de eddig én nem akartam elmenni. Idén viszont az egyik srác nagyon erősködött, és mondta, hogy vigyek valami piát is.:D Miután a tanáraink elmentek, mindenki előpakolta amit hozott, és kiderült, hogy ez már “hagyomány” hogy este ott a Margit-szigeten iszogatnak, beszélgetnek, stb.

Amíg ott voltak a tanárok és csak így körben ültünk és beszélgettünk, sokszor egymásra néztünk ezzel a lánnyal. Nem láttam majdnem 10 éve, nyilván baromira megváltozott azóta.

Mikor a tanárok elmentek, én elmentem vele rágyújtani és bocsánatot kértem, hogy ekkora barom voltam. Ő mosolyogva mondta, hogy hagyjuk ezt, ezer éve volt. Már “feldolgozta a dolgot”. Aztán az este elég jól telt, sokat beszélgettünk, stb. Én úgy éreztem még a flörtömbe is belement. Instát cseréltünk, és nagyon gondolkozom, hogy hogyan kéne neki írnom. Hogy mennyire lenne kellemetlen ezek után elhívni egy randira őt. 20F (nagyon köszi!:))

2024. jún. 25. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Megadta az elérhetőségét és nyitott volt rád, szerintem nyugodtan írj neki. Mondjuk először ne a randiötlettel nyiss, inkább beszélgess vele még egy kicsit és ha továbbra is úgy érzed szívesen beszélget veled, hívd el bátran. Így, már mondhatni felnőtt fejjel nem számít ki hogy viselkedett az “oviban”, az számít hogy ki lettél és vagy jelenleg. Hajrá! ☺️
2024. jún. 25. 09:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt mondom, mint az #1.
2024. jún. 25. 09:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az osztálytalálkozón így reagált akkor szerintem nagyon jók az esélyeid.
2024. jún. 25. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem írhatsz neki, a leírásod alapján egyáltalán nem volt elutasító. Persze lehet, hogy végül nem lesz vevő a dologra, de bármi is lehet még ebből.
2024. jún. 25. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
29%
Csapda! Most forralja a bosszút ellened :D
2024. jún. 25. 12:42
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
100%
1+1
2024. jún. 26. 16:11
 7/7 anonim ***** válasza:

10 év alatt 4 osztálytalálkozó?

Ráadásul 20 évesen hogy nem láttad 10 éve, mikor 6. osztályban még verekedtetek? (12 évesen?)

nov. 28. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!