Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illene mai randira virágot vinni vagy lúzerség?
"kb.kiröhögött meg rinyált, hogy most cipelheti magával egész délután stb."
Nagyon rossz és kényelmetlen ha cipelni kell és nincs hova letenni, főleg egy moziban is tartogatni.. Virágot már akkor kell venni, ha vagytok olyan kapcsolatban, hogy érte mész vagy elébe mész a lánynak a lakására/házhoz és ott a virágot még otthon vízbe tudja tenni, majd együtt elindultok. Randira csak olyat vegyél/vigyél ami elfér egy táskában.
F
Valami kis plüssfigurát is lehet neki venni. Hátha annak örül... vagy pl. kulcstartó.
De attól is függ, hogy mekkora az értékhatár.
Adhatnék nem szokványos ötleteket, de hátha az meg furcsa helyzetet teremtene. Akkor már inkább maradjon az a kettő, amit fent felsoroltam.
Ha nem házhoz mész hanem kinti randi, főleg ha sok órás, akkor hanyagold a virágot. Nem lehet vázába tenni sokáig, szóval el is hervad, ha meg cserepeset veszel az úgy még komikusabb ha órákon át kell cipelni :D És igen, ez a fő gond, hogy baromira cipelni kell. Nagyon nem ideális egy randira, bármennyire is klisésen romantikus, de a praktikum ezt felülírja.
Válassz kisebb ajándékot, amit pl be tud rakni a táskájába.
Lehet én vagyok a kakukktojás, de nekem olyan büszkeség lenne cipelni azt a virágot:-)
Viszont ha valami városfelfedező túrára mentek akkor talán tényleg nem jó ötlet.
Igen, a teára én is gondoltam! (Csak pont ez jutott eszembe, hogy ezt illik-e randira...)
4-es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!