Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretne ágyba vinni???
Figyelt kérdés
Párkapcsolatba élek. Feltűnt hogy az egyik kollégám többszőr tőlem kér segitséget, más részlegen dolgozik. Másik kollégáktól nem kér segitséget. Állandoan mosolyog rám. Mindig kérdezősködik hogy vagyok?? Mit csinálok a hétvégén?? Múltkor egyik beszélgetés közben közölte velem sok nő vele csalta meg párját. Csak csodálkoztam. Úgy jön le nekem hogy rosz párkapcsolatai voltak, mondta is hogy inkább elment sokat dolgozni mert az aktualis baratnőjével veszekedtek. Szerintetek engem is az ágyba akar csalni?#Csalfa kolléga
2023. okt. 24. 19:19
2/9 anonim válasza:
Valószínűleg, nyilván erre célzott. Nem egy főnyeremény a pali, de Te tudod...
3/9 anonim válasza:
Lehet, hogy nem ragaszkodik az ágyhoz.
4/9 anonim válasza:
Pontosan ezt akartam mondani, agy sem kellene feltetlenul, csak egy falnak tamaszkodni pl.
7/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Ha bókol, flörtöl esetleg.
8/9 A kérdező kommentje:
5ös hogy érted hogy több szőrt?
2023. okt. 25. 06:34
9/9 anonim válasza:
Helyesírás b+. 8 elemi megvan? Hogyan?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!