Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg dolog, ha úgy vetetem észre magam, hogy meghúzom a kocsiját és cetlit hagyok a nevemmel, telefonszámommal?
Első látásra szerelem volt részemről, ő nem ismer (még:D).
Kicsit lenyomoztam, megtaláltam a címét is, a környékre jártam tavasszal futni. Láttam a kocsiját a ház előtt, tudom a rendszámát.
Az a baj, hogy hiába tudok róla sok mindent, eddig sosem alakult úgy, hogy beszélni kezdjünk.
Volt egy konferencia, ahol előadott, gondolkoztam, hogy oda regisztrálok és elmegyek, de aztán arra jutottam, hogy mi a fenét csinálnék ott egyedül, senkit nem is ismerek, őt meg mindenki, nyilván ismerősökkel, barátokkal fog beszélgetni, nem ismeretlen lányokkal.
Fogalmam sincs, hogy mit csinálhatnék, mitől vehetne észre úgy, hogy beszéljünk is. Az jutott az eszembe, hogy egy kicsit meghúznám az autóját, aztán ott hagynám az elérhetőségemet.
A konferencia tényleg jó ötlet lett volna. Én is adtam elő és nem feltétlenül jár oda az ember nagy társasággal, "rajongótáborral". Viszont teljesen bevett dolog az előadóktól később személyesen kérdezni, beszélgetni. Szokott lenni kávészünet, akkor oda lehet menni, hogy tetszett az előadás, te erről a témáról ezt olvastad, stb...
A kocsi meghúzásnál még az is jobb, ha futsz a házuk felé és ha kint van, akkor sérülést színlelsz...
Én viszont most kicsit megvédem a kérdezőt, sztem ötletes...mondom ezt férfiként.
Ez egyébként csak akkor működhet, ha ő biztosan nem foglalt. persze az, h kölcsönös lesz e a szimpátia, az csak később derül ki.
Az, h egy nő "véletlen" kicsit meghúzza a kocsit, nem kell azonnal márkaszervízbe vinni fényeztetni, több hétre kiesve így a kocsi, egy életre való férfi tud találni jó és olcsó javítási módot erre (mert van).
Én egyedülálló férfiként nem venném zokon, ha a károkozó egy nekem is szimpi egyedülálló nő lenne, még élnék is a lehetőséggel. ha viszont nem szimpi, akkor egyszerűen csak megbeszélem vele, hogyan térítse meg a kárt.
A konferenciával az lenne a baj, ha a nő nem ért az adott témához, akkor nem tudja az elején fenntartani a beszélgetést. Én is tartottam már konferenciát de nekem nem tetszene ha vki kamu okból keresne.
16
Szóval konferencián nem tetszene, ha valaki kamubol menne beszélgetni, de az nem zavar, ha direkt meghúzza az autód 🤣🤣
16 vagyok: Nevethetsz rajta, de nálam így van. Én egy kis húzást otthoni praktikával el tudom tüntetni..sőt, még nagyobbat is tüntettem már el.
De a konferencia az nekem annyira a szakmaiságról szól, h zokon venném, ha vki trollkodna vele.
A szakma az szent, az autó pedig hobbi és öröm.
Pedig nagyon ritka autóim vannak, régebbi darabok, én szivesen javítgatom őket.
Ez vszínű csak az én nem hétköznapi hozzáálásom, de emiatt lettem lepontozva, mert másképp gondolkodom.
Kicsit magamra ismertem a kérdezőben, régen nekem is voltak ilyen gondoltaim, mikor tetszett valaki de az istennek se "vett észre". :D Viszont én nem léptem meg azért olyant, ami túlment egy bizonyos határon, csak hogy észrevegyen a kiszemelt... Kérdező, tartsd meg te is ezt az autómeghúzást fantáziának, és ne tedd meg.
Vigasztalásul mondom, hogy hiába tennéf meg, az 0% garancia arra, hogy lesz is valami. Nem fog attól randira hívni, hogy no né, csinos fiatal lány száma hogy meghúzta... Ettől rohadtul nem hív randira. Ettől nem tudja, hogy érdekled, hogy szingli vagy, semmit. Meg nem tudod most még azt se, ő egyedül van-e teljesen, beki bejönnél-e külsőre... Azt se tudod, mennyire félti a kocsiját, ezért lehet nagyon rosszul sülne el. Nem jó kezdés, hogy: "Szia, Panka vagyok, szar sofőr, kárt okoztam, de itt a számom, ugye szexi vagyok és randira hívsz?" Mert kb. ezt üzenné a terved a kiszemeltednek. :D
Szerintem is jobb amit valaki írt, fuss mikor ott van kinn, és színlelj bokasérülést. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!