Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú gitározik-énekel az plussz pont lányok?
önmagába - oké persze szeretem a gitárokat -de önmagában nem az hogy gitározik, alapvetően a művészeket szeretem. NEm azért emrt udeszexi meg dejo h gitározik, hanem általában van egy felfogásuk, egy életvitelük amit szeretek.
válasz2. nemtudom... menj oda hozzá, barátkozz vele legalább.
Hát ha tudsz is gitározni-énekelni, akkor az lehet plusszpont, legalábbis nálam biztos az lenne.
Menj oda nyugodtan, szerintem.
ma 19:44 Ha szerintem ha valaki nem lehet egyszerre okos és zenész, akkor te zenész vagy.
Szerintem ha egy lánynak bejössz külsőleg és jófej vagy, akkor ez csak hab a tortán általában. Persze ne játszd túl az érzékeny gitárfiú dolgot, de amúgy szerintem bírják. :)
igen nekem bejönnek a gitáros srácok.persze csak ha nem bunkók, és tetszenek is:)
ez csak még egy plussz a többihez:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!