Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen mentális problémáid vannak? (Már ha vannak.) Mikor illik erről beszélni a másikkal, hogy tudja mire számítson!?
Szerintem ezt nem érdemes halogatni vagy eltitkolni, főleg akkor hogy ha a mentális/pszichés probléma nagy eséllyel hatással lenne és befolyásolná a kapcsolatot. Enyhe esetekben nagyon talán nem venné észre a másik, de idővel így is úgy is kiderülne.
Nekem disszociatív zavarom van, bővebben most nem mennék bele hogy milyen pontosan. Plusz egy rakat még feldolgozatlan trauma. Nem randizom/randiztam még, viszont én inkább előbb mint utóbb elmondanám. Nyílván nem dobnék rá a másikra egy bombát első beszélgetésnél, de jobb azért ha tisztában van vele és ennek megfelelően tud dönteni. Az én esetemben például ez nagyon nagy mértékben befolyásolná a másikkal való kapcsolatomat, és minden mást is - Intimitás, szexualitás, konfliktuskezelés, stb stb. Szerintem úgy korrekt ha a másik tud róla, nem igazán akarnék senkit sem csőbe húzni, vagy elhallgatni és tettetni hogy egészséges vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!