Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen mentális problémáid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen mentális problémáid vannak? (Már ha vannak.) Mikor illik erről beszélni a másikkal, hogy tudja mire számítson!?

Figyelt kérdés
jún. 21. 11:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az elején. Főleg, ha az súlyos. Mivel akkor nem veszel el feleslegesen se tőle, se magadtól időt.
jún. 21. 11:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ma már általában a magyar társadalom 70%-nak van ilyen.
jún. 21. 11:23
 3/12 Antiszociális lény ***** válasza:
84%

Hazudni semmiféleképpen nem érdemes. Ide értve azt is, hogy sokáig titkolni és megjátszani magad, hogy minden rendben van, közben pedig amikor már megvan a kapcsolat akkor ledobni az atomot..

De ugyanakkor túl korán sem érdemes bedobni a dolgokat úgy, hogy még meg sem ismert az illető, mert akkor valószínűleg úgy leír magában, hogy akkor sem kapsz esélyt, ha amúgy rendben vagy és működne, mert esélyes, hogy lesz benne egy "rossz" elképzelés rólad.

Az én mentális problémáim pedig nem relevánsak, de jelenleg például van egy elég komoly evészavarom és bűntudatom van az étkezéstől. Ezt például megosztanám már randi előtt, hogy olyan helyre ne menjünk ahol nincs semmilyen opció olyat enni, ami esetleg kevésbé vállalhatatlan a szempontomból.

Végső soron persze az a legfontosabb tényező, hogy rád és a környezetedre mennyire van befolyással az adott dolog.

jún. 21. 11:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Depresszióval kezeltek. Igazából közel 30 évig enyhe volt, szinte észre se lehetett venni, de azért volt 1-2 alkalom, hogy középsúlyossá vált és egyszer kellett gyógyszeres kezelés. Alapvetően, ha én és a környezetem rendben van, akkor nincsenek tüneteim se. Ha előjön az azt jelenti, hogy változásra van szükség.

Jártam és jelenleg is járok terápiára, de én igazából gyógyultnak nyilvánítottam magam.

Mivel ennyire enyhe, így nem is terhelek ezzel senkit.

Ha szóba kerül valahogy, akkor megemlítem, de direkben nem szoktam erről beszélni. Egyébként meg akkor beszélj erről, ha úgy érzed, megbizol a másikban.

jún. 21. 11:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szorongás, okosabb férfiak azonnal észreveszik, nem kell bevallanom.

Amúgy attól függ, ha skizofrén vagy vagy diagnosztizált pszichopata, azt azért illene az elején, de nem fogod úgysem.

jún. 21. 12:48
 6/12 Laylah ***** válasza:
89%
Idén tavaszig azt sem tudtam, hogy vannak. XD csak azt éreztem és tapasztaltam, hogy nem vagyok olyan, mint mások, ami nekem evidens, az másoknak nem, más gondolkodásmód, stb. Mikor ismerkedtünk párommal, akkor esett le, amit pár (nem hivatalos) teszt is igazolt, hogy vannak autisztikus vonásaim, diagnózishoz valszeg nem elég, de vannak, plusz felnőttkori ADHD. Páromnak nincs ezzel gondja, igazából senki sem tudja rólam, ha én nem akarom. Ő viszont jártas az ilyen-olyan mentális nyavalyák környékén, szóval szerintem hamarabb tudta, mint én magam.
jún. 21. 12:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló mint Laylah-nak. Szerintem az emberek zöme észre sem veszi, de nem az általános figyelmetlenség miatt, hanem mert nem szembeötlő.

F

jún. 21. 13:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Klausztrofobia. Nem durva, de a lifteket kerülöm.
jún. 21. 13:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Minél előbb.

Ne akkor add ki magadból mikor már összeköltöztetek.

jún. 21. 13:50
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem feltétlen probléma, inkább lelki alkat: szuperérzékeny vagyok férfiként.

Igazából eddig egy kivétellel a volt párjaim is hasonlók voltak.

Viszont erről beszélni már egy mélyebb lelki kapcsolatnak kell lennie az embernek a párjával.

jún. 21. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!