Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjam meg neki hogy akkor sok sikert a továbbiakban és zárjam le?
Kulfoldon voltam, ott ismerkedtem meg egy iszonyat kedves sraccal. Ismerkedtunk, nagyon sok szep pillanatunk volt. De mindketten tudtuk hogy en hazakoltozok, nem lesz folytatas. Nem szerettem bele, de utat mutatott hogy mi az amit nagyon keresek (3 honapig tartott)
Szoval hazajottem par hete, es eleg unalmas a beszelgetes. Mar elotte sem eroltette meg magat, masfel naponta irt vissza, neten elerhetetlen volt, nagyon reg volt lannyal, a szex sem volt kozel se tokeletes. De nagyon kedveltem a lelket, es amikor hazajottem joban valtunk el de azt is fixaltuk hogy azert orokke nem fogunk beszelgetni hiszen megy tovabb az elet.
Na most jelenleg beszelgetunk, de masfel naponta ir vissza. Legutobbi esetben 3 nap is eltelt a ket valasz kozott. O szerinte nem hasznalja a social mediat, de en pontosan emlekszek hogy mikor nala voltam az elso adando alkalommal mar a telefonjaert nyult. Igen, hazajottem ez ennyi, es ugy erzem hivatalosan is le kene zarnom mert ennek nincs ertelme.
A honap vegen visszamegyek abba a varosba ahol voltam, varjam meg amig visszajelez hogy akarna e latni?
Inkabb lett egy barati beszelgetes mar ebbol az egeszbol, de nem akarom ghostolni se. A srac nem egy nocsabasz, evek ota nem volt baratnoje es nagyon alacsony effortot rak az ismerkedesbe.
Egyszeruen kedvelem ot nagyon, de ugy erzem ennek mar igy nincs ertelme sehogy ezzel a hozzaallassal
Hogy zarjam le korrekten ezt a tortenetet? Jon a nyar, es nem akarok emiatt nem elni tovabbi ismerkedesi lehetosegekkel
Azóta is minden este azzal a gondolattal alszok el, hogy bárcsak közel hasonlót találnék hozzá, aki úgy ölel meg, akivel annyira nyugodt voltam.
Nyáron sokat buliztam, senki még csak megse akart ismerni. Úgy érzem, nem kellek senkinek. Nagyon hiányzik ez a srác de természetesen nem lesz ebből semmi (megírtam neki hogy éreztem, a válasza hogy ő is ezt érzi, de az élet megy tovább…) szóval elengedem ezt a párkapcsolatosdit, nem megy..
Régen nagyon könnyen ismerkedtem, válogattam, így 24 évesen meg senki nem is akar megismerni vagy próbálkozni. Külsővel nincs gond, azzal sose volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!