Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Írjam meg neki hogy akkor sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjam meg neki hogy akkor sok sikert a továbbiakban és zárjam le?

Figyelt kérdés

Kulfoldon voltam, ott ismerkedtem meg egy iszonyat kedves sraccal. Ismerkedtunk, nagyon sok szep pillanatunk volt. De mindketten tudtuk hogy en hazakoltozok, nem lesz folytatas. Nem szerettem bele, de utat mutatott hogy mi az amit nagyon keresek (3 honapig tartott)

Szoval hazajottem par hete, es eleg unalmas a beszelgetes. Mar elotte sem eroltette meg magat, masfel naponta irt vissza, neten elerhetetlen volt, nagyon reg volt lannyal, a szex sem volt kozel se tokeletes. De nagyon kedveltem a lelket, es amikor hazajottem joban valtunk el de azt is fixaltuk hogy azert orokke nem fogunk beszelgetni hiszen megy tovabb az elet.

Na most jelenleg beszelgetunk, de masfel naponta ir vissza. Legutobbi esetben 3 nap is eltelt a ket valasz kozott. O szerinte nem hasznalja a social mediat, de en pontosan emlekszek hogy mikor nala voltam az elso adando alkalommal mar a telefonjaert nyult. Igen, hazajottem ez ennyi, es ugy erzem hivatalosan is le kene zarnom mert ennek nincs ertelme.

A honap vegen visszamegyek abba a varosba ahol voltam, varjam meg amig visszajelez hogy akarna e latni?

Inkabb lett egy barati beszelgetes mar ebbol az egeszbol, de nem akarom ghostolni se. A srac nem egy nocsabasz, evek ota nem volt baratnoje es nagyon alacsony effortot rak az ismerkedesbe.

Egyszeruen kedvelem ot nagyon, de ugy erzem ennek mar igy nincs ertelme sehogy ezzel a hozzaallassal

Hogy zarjam le korrekten ezt a tortenetet? Jon a nyar, es nem akarok emiatt nem elni tovabbi ismerkedesi lehetosegekkel

2024. jún. 20. 11:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Persze. Ő is ezt tenné szíve szerint, csak nincs ereje megírni.
2024. jún. 20. 11:49
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Leírod neki, hogy logikukas az lesz a legjobb döntés, ha végleg elengditek egymást, mivel a jövőre való tekintettel mindkettőtöknek csak zavart jelentene a másik "jelenléte" ezért arra az elhatározásra jutottál, hogy megmentésetek egymást az esetleges kellemetlenségektől, te azt tanácsolod, hogy szakítsátok meg a kontaktot.

Én valahogy így látom ezt a helyzetet és kb így is vázolnám neki.

2024. jún. 20. 11:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2024. jún. 22. 11:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Iszonyat kedves? Az nagyon kedves lehetett....
2024. jún. 22. 15:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, az. Most nem tudom őt pár mondatban leírni. Ő is védeni akarta magát, nem akart mélyen bevonódni aztán sérülni ha elmegyek.
2024. jún. 26. 20:19
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem tudom azóta se elfelejteni. Megbeszéltük végül, egy hónapja nem beszéltünk. Gyenge próbálkozásaim voltak ismerkedésre de az az igazság úgy érzem én tényleg soha ilyen jó srácot nem fogok találni, NAGYON hiányzik és meg is írtam neki hogy még mindig gondolkodok az együtt töltött időről.

Amilyen intro, meg amilyen személyisége van egyenlő a nullával hogy valaha lesz valami, de annyi-annyi emberrel ismerkedtem màr és soha nem bánt és ölelt még meg így senki🥹 csodás embernek tartom még mindig és nehéz elfelejtenem

aug. 19. 00:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Adj magadnak időt, ne félj túllépsz rajta és fog akadni hozzád méltó fiú.
aug. 19. 10:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Jobban vagy azóta kérdezö? :)
szept. 27. 05:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Jaja, ideje lenne.
szept. 27. 22:07
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Vérzik a kérdés.
szept. 28. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!