Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, randin imponálna, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, randin imponálna, ha kiderülne, hogy a pasinak művészi érzéke van?

Figyelt kérdés

És rap számokat ír, mondjuk ilyeneket:

[link]

Hamarabb megtalálnátok a közös hangot egy ilyen kreatív és érzékeny lelkű művésszel?

2024. jún. 19. 20:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%
Nem vagyok művészlélek és éppen ezért sem a művészeket szoktam vonzani. Inkább mérnököket, cégvezetőket meg ilyeneket. A rappelés nekem inkább prolis dolognak tűnik.
2024. jún. 19. 21:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

JESSzusm te az a srác vagy, aki olyan kérdéseket irogatott régen, hogy mit szolnátok csajok, ha egy igazi alfahim R egy üveg champagnevel megállitana, és letolná a Ray BAn napszemüvegét és ezt mondaná:

HEllo ladyek, itt van egy igazi macho, igyuk meg ezt a champagnet és élvezzük a sunshinet a tüzpiros ferrarimban

2024. jún. 19. 21:05
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Pont taszít az ilyen.
2024. jún. 19. 21:17
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Nem tetszene. Nem az én világom.
2024. jún. 19. 21:21
 5/14 anonim ***** válasza:
53%
Mit szólnál ha a csaj írna ilyeneket...
2024. jún. 19. 21:25
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen művészlelkek sokszor suttyó gcik, el vannak szállva maguktól. Jobb olyannal aki két lábbal a földön jár! F
2024. jún. 19. 22:27
 7/14 anonim ***** válasza:
Az nem művészet, hogy kitalálsz néhány kínrímet, és valami előregyártott alapot aláraksz :D
2024. jún. 20. 08:36
 8/14 A kérdező kommentje:
Kínrím, persze, na menjél dopemant meg gagyi ragrímeket hallgatni, kisgyerek 😂
2024. jún. 20. 19:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Ez nem művészi érzék. Ez egy tehetség nélkül rapelni próbáló kínos hülyegyerek. Az szimpatikus lenne, aki minőségi! verseket ír, fest, grafikákat készít.
2024. jún. 23. 13:25
 10/14 A kérdező kommentje:
9 ja, gondolom neked az ilyen facebookos "megfognám a kezed / szép a szemed" a "minőségi" vers 😂
2024. jún. 23. 15:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!