Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleslegesen várom?
Figyelt kérdés
Pasik válaszát várom elsősorban. 27 éves nő vagyok. Ismerkedem egy pasival 2 hónapja. És mostmár úgy érzem , hogy játszik velem. Mi a véleményetek róla? Szóval 2 hónapja ismerkedünk. Elég messze élünk egymástól. Ezért még nem találkoztunk, de képet cseréltünk és sokszor videóztunk is. Szóval 1 hónapig tepert mint állat aztán beadtam a derekamat , hogy akkor kap lehetőséget. Aztán miután ez megtörtént egy ideig minden szuper volt, rengeteget beszéltünk. Aztán azt mondta úgy érti mégsem áll rá készen , hogy legyen bármi is. Elment.. Aztán egy hét múlva felbukkant , hogy hiányzom neki . Azóta megint beszélünk, egy hétig megint minden szuper volt aztán most megint hanyagolni kezdett. Azt mondja a munka miatt... vannak napok hogy nem tudok róla semmit és úgy csinál mintha semmi nem történt volna. Nem értem.azt mondta érez irántam valamit...2024. jún. 13. 09:45
1/11 anonim válasza:
Messze vagy, de talonnak jó vagy.
2/11 anonim válasza:
Unatkozik és akkor elővesz téged, ennyi.
3/11 anonim válasza:
"azt mondta érez irántam valamit..." - Találkozás nélkül? És ezt elhiszed?
4/11 anonim válasza:
Egyértemű, hogy nem akar tőled semmi komolyat. Magyaroszágon azért nincsenek akkora távolságok, amik megoldhatatlan a teszik a heti/két heti találkozást, egy hónap meg egyenesen rengeteg.
Mondjuk azt sem értem, hogy miért kellett beadni a derekad? Ha nem onszantadbol akartál talizni vele, akkor minek? Így olyan, mintha te nem akartad volna eleinte ezt az egészet.
A srác egyértelműen talonban tart, lehet, van neki más közelebb vagy lehet, hogy párja is van, te meg jó vagy neki olyankor, amikor ő nincs ott vele éppen.
5/11 anonim válasza:
Lépj tovább, csak akkor kellesz, ha nincs más, jobb, közelebbi.
7/11 anonim válasza:
Talonba tart, unaloműzönek használ. Én is azt gondolom Magyarországon belül nincs távolság, ha engem érdekel valaki, pedig én nő vagyok, ha más nem felülök a buszra és elutazok hozzá. De eddig még amelyik pasit érdekeltem, mind gond nélkül eljött hozzám elsőre. 🙄
8/11 anonim válasza:
Sokan csak chatelni vannak fenn unaloműzésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!