Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleslegesen várom az igazit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleslegesen várom az igazit?

Figyelt kérdés
26 éves férfi vagyok. Soha nem volt gondom a csajozással. Volt már pár párkapcsolatom. Kicsit hülyén hangzik de én valahogy hiszek az igaz szerelem ben. Szeretek szerelmes lenni. De egyszerűen nem értem miért kell mindig csalódnom az emberekben. Már ott tartok hogy félek megmutatni hogy mi az amit érzek. Számomra fontos a full őszinteség és a feltétlen bizalom oda vissza. Tudom hogy nem vagyok egy tökéletes ember de próbálok megváltozni magam miatt. És nem szeretnék senkit sem megbántani. Úgy gondolom elég korrekt vagyok. Mindig elmondom hogy mi az amit szeretnék. Ha csak szexet azt is nyíltan elmondom és elfogadom ha a másik félnek ez nem pálya. Csak én gondolom úgy hogy az igazi sosem bánt meg?

2022. okt. 22. 22:25
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem derült ki, hogy mik voltak ezek a csalódások, illetve miért vetted annak. Nem várod feleslegesen, csak egyszerűen hülye vagy gyermekem. :D

32f

2022. okt. 22. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs
2022. okt. 22. 22:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
26 évesen még nem késtél le semmiről. Szerelmi csalódás mindenkinek az életében van.
2022. okt. 22. 22:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az igazi is ugyanúgy meg tud bántani. Egyszerűen az nem mindegy, hogy utána hogyan oldjátok meg a problémát, nézeteltérést stb.
2022. okt. 22. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
Az irreális elvárás, hogy valaki majd jön, akivel sosincs konfliktus. Ha erre vársz, szépen el fog telni az életed ilyen párkapcsolatocskák sorozatával, ahol mindig azt hiszed, milyen elfogadó vagy amíg beleprojektálsz reményeket a másikba, aztán elmúlik a rózsaszín köd és koppansz. Az emberben még önmagában is van egy csomó konfliktus. Így ha kettőt összerakunk, akkor is lesz. Az a jó, ha olyat találsz, akivel együtt tudtok fejlődni és nem konfliktus nincs, hanem tabuk nincsenek vagy olyasmik, hogy nem mondod el, hátha megbántod, hanem gyűjtögeted a szőnyeg alá, aztán szakítasz...
2022. okt. 22. 22:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

35 éves vagyok, hasonló hozzád. Sosem volt gond a nőkkel és mindig őszinte voltam hozzájuk, meglepően be is jött, csak az őszinteség is fájdalmat okozott a másiknak amikor csak szex kellett. Mivel őszinte voltam, ezt értékelték, többet akartak, utána azért fájt nekik. Mindegy is... Nekem akkor jött mikor már lemondtam róla. Nem volt az a mindent elsöprő szerelem, nem babonázott meg teljesen. Olyan tisztán láttam amennyire csak lehetett. Tudtam másra is fókuszálni (munka, az életem, a családom). Egyszerűen csak beépült az életembe pikpakk és gördülékenyen ment minden és szerintem ez az igazi szerelem. Nem mondom hogy tökéletes és hibátlan, néha megbánt és én is őt. Utána viszont gond nélkül megyünk tovább. Bizalom meg van, sosem titkolóztunk egymás előtt és úgy érzem vele sínen vagyok. Mellettem van, támogat és én is őt. Vannak nehézségek, de hol nincsenek?!

Ne támassz irreális elvárásokat, pl. hogy sosem bánt majd. De fog, akaratlanul, azért mert ilyen az élet. :)

Remélem segítettem! :D

2022. okt. 22. 22:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Amíg tökéletesre vágysz, addig igen, feleslegesen vársz.

De ha elfogadod, hogy van kócos igazi, van fáradt igazi, van morcos igazi, sőt, van hisztis-csapkodós igazi is, akkor már nem vársz feleslegesen. Mivel az igazi is emberből van.

2022. okt. 23. 04:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet több igazi is. Kompromisszum mindenkivel kell, olyan nincs, akivel folyton magától működik. Persze nem mindegy a mértéke. De szerintem férfiaknál sokszor ez akkor jön el, amikor már úgy hiszik, ennél jobb nem lehet, de az sem azt jelenti, hogy tökéletes. Lehet, csak belátják, hogy megöregednek ők is és nincs végtelen választék.
2022. okt. 23. 15:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha hosszú párkapcsolatban vagy, előfordul, hogy megbánt a másik, még akkor is, ha az egy jó kapcsolat. Ilyenkor a két ember érettségét múlik, hogy tudják-e kezelni az ellentéteket.

Nincs olyan, hogy csak egy “igazi” létezik a Földön pont egy időben veled, pont egy országban, pont hozzád való korú, pont a te másik feled. Ez egy nagyon szép gondolat, de az emberi kapcsolatok sosem tökéletesek.

Több számodra ideális ember is van, akiktől mind tanulhatsz valamit és fejlődhetsz.

Egy jó kapcsolat rengeteg munka. Nem csak úgy véletlenszerűen jön. A két fél dolgozik rajta folyamatosan.

Nem az a nehéz, hogy hogyan jöjj össze valakivel, hanem hogy hogyan legyen belőle egy jól működő, hosszútávú kapcsolat. Ez befektetett munka, akarat mindkét fél részéről, mert szeretik egymást.

2022. okt. 23. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!