Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác félig-meddig köddé válik, akkor ezt gáz szóvá tenni és mondani, hogy akkor hagyjuk ezt az egészet? Mert megkönnyítené számomra a lezárást és a felesleges reménykedést.
Én online eleve nem is várnám senkitol azt hogy kötődése alakuljon ki.
Kellenek a szemelyes élmények vagy kozos ismerősök vagy hogy az eletetek egymásba fonodjon ha kis szinten is, közös viccek sztorik stb
HA ilyenek után lenne köddéválós akkor offolnám csak
Ha írsz is neki, mindenképp egy nyugodt, érzelemmentes üzenet legyen, hogy ne azt lássa, ki vagy borulva, vagy csalódott vagy. Érezze azt, hogy ő veszített el téged, nem pedig te őt! Kb ilyesmit : "Szia! Úgy érzem, nincs meg az érdeklődés részedről, ezért szerintem ne vesztegessük egymás idejét. Most elköszönök, hogy olyanokra fókuszálhassak, akik több energiát fektetnek az ismerkedésbe."
Aztán erre vagy észbe kap, vagy pedig tényleg hagyd a fenébe. Megsértődni, bosszút állni, kioktatni felesleges. Nem vesztettél semmit.
Ha úgy érzed, ez az, ami segít neked ebben a helyzetben, akkor nyugodtan írj neki erről.
Bár nem értem, miben könnyítené meg a lezárást az, ha mellette még reménykedsz. Nekem az szokott segíteni, ha tudom magamról, tiszta lelkiismerettel, hogy én megpróbáltam megbeszélni, nem sikerült, van motivációm elengedni a másikat. Nem vagyunk egyformák. De az erőltetett szakítás (amit a másik helyett mi végzünk el, nem azért, mert elegünk van a viselkedéséből, hanem azért, mert nem szeretnénk, hogy ő szakítson, stb.) általában ugyanolyan olyan nehéz szokott lenni, mintha meg sem történt volna.
Ha tényleg lezárni szeretnéd, és úgy érzed, hogy segítene, akkor szakíts vele.
Ha abban reménykedsz, hogy emiatt újra elkezd érdeklődni az irányodba, inkább beszélj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!