Hány hetes terhességet lehet látni, hüvelyi ultrahanggal? Szeptember 3. ára nem várom, ha mégis megjön menjek vissza arra az időpontra amit adtak vagy felesleges?
Kesoi peteeres csodakra kepes. A maszatolas siman lehetett beagyazodas jele is, ami megtermekenyules utan 8-10 nappal van. 14.napon pedig lehet mar tesztelni.
De ezt egy nogyogyasznak illene tudnia es ezzel is kellene szamolnia.
Nekem is volt már mindösszesen 2-3 napig tartó vérzésem, ami eltért a szokásostól, mégsem voltam terhes. Ilyen is van.
Amúgy én 5 hetes terhesen voltam először uh-n mikor terhes voltam, már látott az orvos petezsákot én következő héten kórházba kerültem enyhe vérzéssel és alhasi görcsökkel, akkor már szikhólyagot is láttak és következő héten, azaz 7 hetesen meg volt szívhang is. Ha neked már 6 hetesnek kellett volna lenned és az orvos nem látott semmit és meg is jött a vérzésed, még ha másabb is volt, mint a szokásos, akkor nem gondolnám, hogy akkor valóban terhes voltál. Most meg azóta már összejöhetett.
Menj vissza akkor, amikor a doki mondta és majd kiderül. Persze, ha akkor megjön a következő hónapban is a vérzésed, akkor meg éppenséggel felesleges visszamenni, mert akkor meg úgyis egyértelmű, hogy nem vagy terhes.
Másfél éve szerettünk volna babát a párommal. Mindkettőnket kivizsgáltak, teljesen egészségesek vagyunk, mégsem jött össze a baba, ugyan így izgultam minden hónapban.
Aztán április 5-én megtörtént! Tudtam, éreztem! (A mensesem után 3 héttel megfogantam.) Már 9 nap múlva pozitív volt a tesztem, a 10. napon felritkulást látott a doki a méhnyálkahártyámon, és a 25. nap környékén szívverést is. Most 24. hetes terhes vagyok - ikrekkel! :) :) Szóval, nyugi! Ne görcsölj, amikor összejön a baba, tudni fogod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!