Az utóbbi pár napban nagyon rosszul érzem magam reggelente, szedek fogamzásgátlót, de mégis?
Figyelt kérdés
de azt olvastam még régebben, hogy fogamzásgátló szedése alatt, ha valahogy mégiscsak becsúszik egy baba, akkor utána még a tabletta miatt lehet megvonásos vérzés. ez mennyire igaz? mert nekem ezen a héten volt meg a menzeszem.
hányingerem van, volt, hogy egész nap, és szédülök reggelente nagyon. persze lehet, sőt biztos, hogy valami más áll a dolog hátterében, de azért mégis...kicsit félek
2014. aug. 23. 16:24
1/1 anonim válasza:
Én gyógyszer mellett estem teherbe, és úgy vettem észre, hogy elmaradt a menzesz.
Amúgy mindenki szervezete más, lehet a tied is máshogy reagál, mint másé.
Ja, és én semennyire nem voltam rosszul, végig tök jól voltam, szóval erre se alapozz...
Csinálj tesztet, annak hihetsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!