Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire normális egy lány/nő részéről?
Szóval jó ideje randizunk ezzel a lánnyal, és nagyon nagyon jól megvagyunk. Ezért tegnap este, mikor szex után összebújtunk, megkérdeztem, hogy lehet-e hivatalos a kapcsolatunk. És azt mondta: Abban az esetben természetesen, ha megállapodunk, hogy egyelőség lesz, és mindenen “osztozunk”, tehát hogy ő hosszútávra tervez, és nem szeretné majd egyszer abban a helyzetben találni magát, hogy egyikünk mindent belead a kapcsolatba, és nem érzi viszonzottnak. Hogyha esetleg majd összeköltözünk, ő házias, szeret főzni, és a hasonló háztartási dolgokat végezni, de közös házimunka van akkor is, persze majd idejében mindenben megállapodunk. Nem kell most mosogatási beosztást írni.:D (ez vicc volt) De mind a ketten keressük egymást, törődünk a másikkal, figyelünk rá, a szex is kölcsönösen működik, tekintettel vagyunk egymás igényeire, a hobbikban is, az egyedül töltött időben, a barátainkkal töltött időben és mindenben. Őszinték leszünk egymással, mindent megbeszélünk, nem játszmázunk, és minden hasonló. Ezeket ő az elején szeretné lefektetni, nyugodtan gondoljam végig, egyezek én is úgy bele, hogy nem csak most rávágom, hogy persze, mert épp meztelenül fekszik mellettem, és szeretnék második kört, hanem őszintén belemegyek ebbe, és ha ezt vállaljuk, akkor tartjuk is ehhez magunkat. Ha ebben megállapodunk, akkor ő lesz a legboldogabb barátnő.
Holnap találkozunk megint, és erről személyesen fogunk beszélni. Igazából persze, hogy benne vagyok, csak egy kicsit ezt korainak érzem ennyire az elején “lefektetni”. 24F vagyok, ő 22N
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem értem, hogy egy egyszerű kérdésre minek kell egy ilyen forgatókönyvvel válaszolni, olyan dolgokról, ami egy kapcsolatban abszolút alap. Mintha valami számonkérés vagy utasítgatás lenne. Ehelyett ha ilyenekről akarok beszélni, inkább megkérdezem a másiktól, hogy te mit gondolsz ezekről a dolgokról?
A másik meg, hogy mondani bármit lehet, ezt majd úgyis az idő dönti el, hogy mi lesz belőle megvalósítva.Hiába ígérgetek most egymásnak fűt-fát.
Egy szerelmi kapcsolat nem szerződés, amit előtte alá kell írni. Szerintem kicsit túltolta a csaj.
Ez a csaj már kifogott olyan pasit aki mellett kapcarongy volt, vagy az anyja, barátnője, testvére az és most attól tart, hogy ott köt ki szintén/újra.
Ott is landolhat mert a kérdező nem érzi alapnak, hogy egy párkapcsolat arról szól hogy tekintettel vagyunk a másikra, szeretjük és tiszteljük őt. De remélhetőleg inkább lepattintja a csajt legalább nem sérül szintén/ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!