Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnem megkerdezni, hogy szerintetek ez a viselkedes a reszeröl normalis? Es mit lehet ezzel a helyzettel kezdjek?
Nem lehet hogy nős vagy van párkapcsolata, és csak úgy flörtölget veled?
Van aki csak egofényezés miatt húzza el a mézesmadzagot a másik orra előtt, de konkrétan amikor cselekedni kell akkor nem cselekszik.
Hát bosszantó helyzet..
Nekem ez már nem egyszerű munkahelyi flört és engem is bosszantana, hogy nem lép tovább... Nem értem mit akarnak ilyenkor.
Hat a takaritonö, aki nagyon joban van vele azt mondta nekem, hogy szivbeteg a ferfi es papirja van rola, hogy nem emelhet nehezet. Es nincs senkije, csak egy macskaja es neha a takaritonö ad a ferfinek kajat es a takaritonö ferjevel is joban van Ami furcsa, hogy
miota a liftes story megtörtent, azota a takaritonö nem szol hozzam egyaltalan, pedig ott sem volt.
En is arra gondoltam, hogy megmondom neki, hogy nem volt tiszteletteljes viselkedes velem szemben, hogy valasz nelkül otthagyott a liftben. Es hogy mit akar tisztazzuk le. Szerintetek ez jo lenne?
Ha nem akarja tovabbvinni, akkor miert kerdezte, hogy mi mikor megyünk együtt koncertre???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!