Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnem megkerdezni, hogy szerintetek ez a viselkedes a reszeröl normalis? Es mit lehet ezzel a helyzettel kezdjek?
9. Azóta amióta a valóságnak köze sincs a gyakori kérdésekhez.
Azóta amióta a gondnok, mint látod flörtöl, vicceskedik, beszélget.
"En is arra gondoltam, hogy megmondom neki, hogy nem volt tiszteletteljes viselkedes velem szemben, hogy valasz nelkül otthagyott a liftben. Es hogy mit akar tisztazzuk le. Szerintetek ez jo lenne?
Szerintem ha van valakiben tartás és önérzet, akkor nő létére nem áll neki számonkérni valakit, aki flörtöl vele, de randizni soha nem hívja el.
A helyedben ezentúl csak visszaköszönnék neki, ha meg flörtölget újra, mosolyogva továbbállnék egy szó nélkül, ahogy ő tette a liftben.
Ha akarna tőled bármi komolyat, akkor már lépett volna irányodba.Valami oknál fogva nem szeretne flörtölésnél többet tőled,ezt sajnos el kell fogadnod.
Egyébként attól,hogy mások nem tudnak róla,még lehet bármilyen jellegű kapcsolatban.Illetve lehet,hogy a korkülönbség is zavarhatja,mint észérv,hiszen valljuk be,az nem kevés, egy generációnyi szinte.Kicsit úgy jönne ki a dolog,mintha a saját lányát kísérné koncertre,vagy bújna vele ágyba.Ne érts félre,az én párom is idősebb nálam jóval,én meg korodbeli vagyok,de van,akit zavar ez.Talán ezért is nem mer,vagy nem akar szintet lépni.
A másik dolog,hogy van,aki játéknak fogja fel és beéri ennyivel.
Igazából nincs mit kérdezned tőle,nem hívott randira,szóval csak szép csendben engedd el, ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!