Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tegyem meg az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem meg az első lépést lányként?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem valakivel viszont nem randi célból egyáltalán, teljesen más oka volt. Azóta párszor találkoztunk már és mindig flörtöl velem - nagyon gyökér vagyok ilyen téren és sokáig nem esett le, a barátnőm hívta fel erre a figyelmem (ő is ott volt párszor velem). 😅

Egyáltalán nem tudok normálisan viselkedni a jelenlétében, össze-vissza beszélek a nevemet se tudnám megmondani kb.. a múltkor is mondott valami aranyosat és olyat bénáztam zavaromban, neki is mentem valaminek véletlen 😅

Szóval mivel képtelen vagyok egy értelmes gondolatot is összerakni, érdekelnének vélemények hogy hogy kezdeményezhetnék valamit egy kicsit én? Nem akarok nyomulni, sejtem hogy tetszek neki én is de nem tudom akarna e tőlem bármi mást is, mert nem lépett eddig ő sem (eddig 5x találkoztunk). 0 tapasztalatom van ebben, 1 nagyon hosszú kapcsolatom volt eddig és más semmi.

Illetve ahol találkozunk néha, ott 2 kollégája is mindig jelen van. Szóval nem olyan egyszerű😂

Ő olyan 29-30 körüli F, én 26 vagyok és lány. Sok a közös érdeklődési körünk, ezt már megtudtam.

Minden véleményre, tanácsra nyitott vagyok 😁

2024. jún. 12. 18:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#9 miért is csinálok magamból hülyét?😅
2024. jún. 12. 21:02
 12/21 anonim ***** válasza:
61%

Mert 26 évesen makkogsz, felbotlasz benne és még a neved is elfelejted. 16-20 éves korig ez még elfogadható, de már túl is vagy párkapcsolaton és még némelyik tinitől is rosszabb vagy.

Persze, hogy tisztában van vele, hogy véged van érte.

A tapasztalatlanság egyfajta kifogás részedről, de még hogyha az is lennél akkor se kéne bohócot csinálni magadból.

Ne makkogj és ne röhögcsélj mint a fakutya mert kiábrándul belőled, vagy csak gerincre vág. 26 évesen nőként kéne viselkedni. Nagyon gáz vagy már meg se haragudj.

2024. jún. 12. 21:10
 13/21 A kérdező kommentje:

Nyilván direkt botlottam meg igazad van😂 hallottál már olyanról egyébként hogy ha valaki zavarban van az van hogy máshogy viselkedik? És nem direkt:)

Örülök annak is hogy ennyiből levagtad hogy amúgy nem viselkedek nőként. Hihetetlen.

Azért írtam ezt bele mert valóban volt egy ilyen eset, érzékeltetni akartam hogy milyen hatással van rám. De nagyon köszönöm az átható elemzést.👌🏼

2024. jún. 12. 22:27
 14/21 anonim ***** válasza:
61%

Hm, pedig igaza van 12-nek mert tényleg nem nőként viselkedsz hanem tinilányként.

Saját magad nőnek nevezted pedig már nőként illene. Arról nem beszélve hogyha te nő lennél zavar ide-oda akkor nem tennéd meg az első lépést mert nagyon jól tudnád hogyha a férfi nem teszi meg akkor nem érdekled még egy kicsit se, vagy nem érdekled olyan szinten, hogy párkapcsolatban vegyen részt veled.

Persze azt se kéne elfelejteni hogy akkor ő sem férfi hanem még kisfiú, nincs elég bátorsága hozzá, önbizalomhiánya van és neked kéne több mint valószínű a nadrágot hordani helyette.

De mivelhogy te kislány vagy még így nem is működne a kapcsolat hiába kezdeményeznél te találkozót, szexet. Még akkor sem ha beleegyezne a házasságba, nem lennének önálló gondolatai, nem lenne kiforrott személyisége, nem számíthatnál rá.

Nah de ha mindenáron meg akarod tenni az első lépést akkor először tanuld meg kontrollálni magad, észbe vésni, hogy csak egy férfi, nem valami isten.

5x találkoztál vele és még arra sem jöttél rá ha igaza van a barátnődnek, hogy flörtölt veled.

Nem hallgatnék a barátnődre helyedben főleg ha kollégák előtt nem igazán bőbebeszédű, simán lehet, hogy a barátnőd se igazán tapasztalt...

2024. jún. 12. 23:11
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést:

"Saját magad LÁNYNAK nevezted..."

2024. jún. 12. 23:12
 16/21 anonim ***** válasza:
51%

Annyit még hozzáfűzök, hogy érzékeltessem a helyzetet, hogy ha feltalálta volna magát - magabiztos, ügyes lenne, vagy tényleg érdekelnéd már bejelölt volna Fb-n pl. vagy már megcsörgetett volna mert telócsere történt volna.

Most vagy olyan tapasztalatlan mint te és nem jutott el neki, hogy tetszik neked, vagy tudja ő, de játszmázik, valamint nincs nála esélyed.

Tehát gondolkodni kéne kérdező és nem a tinilényedre hallgatni. :)

2024. jún. 12. 23:30
 17/21 A kérdező kommentje:

Hat látom sokan teljesen félreértelmezik az egészet.

26 évesen kijottem egy 8 évig tartó kihűlt, érzelemmentes kapcsolatból. Igen, ezek után ez az ember nagy hatással van rám - nem, nem isten, de valóban olyan érzéseket kelt bennem amit más eddig nem. Nem gondolom hogy ettől kislány vagyok.

Fentebb pedig érthetően leírtam miért szeretném kimutatni az érdeklődésem. Első lépés alatt értelemszerűen nem arra gondoltam hogy akarata ellenére rányomulok. Hanem mivel a munkájából kifolyólag én hivatalosan a “vendége” vagyok látom hogy bizonyos határt így nem fog átlépni hogy a munkahelyén találkozunk néha.

És azt is leírtam hogy az elején nem tűnt fel a flörtölés. Azóta már nyilvánvaló. Értelemszerűen nem a barátnőm szavára hivatkozok csak.

2024. jún. 12. 23:42
 18/21 anonim ***** válasza:
61%

"munkájából kifolyólag én hivatalosan a “vendége” vagyok látom hogy bizonyos határt így nem fog átlépni...És azt is leírtam hogy az elején nem tűnt fel a flörtölés."

Hát de átlépett egy bizonyos határt. :DDD

Kölcsönösnek kéne tennie a flörtnek, de ha te nem tudsz még gondolkodni se, össze-vissza beszélsz akkor hogyan fogod viszonozni a flörtölést? Azért írtam, hogy uralkodj magadon és ne a tini éned kerüljön megint elő.

Annyi tuti hogy ha ő átlépte a határt már és cirka maximum 2 tali után se csinál semmit csak beszélget, flörtöl akkor nem lesz ebből semmi, csak leragadtok illetve visszavonul.

Ha valóban flörtölt akkor nem hiszem, hogy nem eléggé magabiztos. Inkább vagy add neked időt, vagy neki a flörtölés a léteme. Vannak olyan emberek nemtől függetlenül akik szeretnek az ellenkező neműekkel csipkelődni, koketálni. Egyébként tuti szingli?

2024. jún. 13. 07:57
 19/21 A kérdező kommentje:

Én úgy tudom szingli. Ettől függetlenül már nem lepődök meg semmin a mai vilagban 😅

Én pl nem beszélek így a masikkal ha kapcsolatban vagyok de tudom nem vagyunk egyformák…

2024. jún. 13. 18:57
 20/21 A kérdező kommentje:
Mindenesetre holnap találkozunk még elvileg utoljára szoval nem tudom, csak kiderül
2024. jún. 13. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!