Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még is csendesebb lányként mit csináljak hogy tetszek egy fiúnak az első randin?
Szia :) Én is ilyen lány vagyok, az alattad levő kérdést pont én írtam ki :) Hidd el, ha bejössz a srácnak, első randin semmi gond nem lesz az égvilágon, akkor még úgyis rengeteg téma van- hobbik, suli, filmek, zene, barátok stb, ezekről még csendes lányként is könnyű beszélgetni. Ha érdekled, ő is igyekezni fog nagyon. Ha meg nem tetszel neki, akkor sem lenne folytatás, ha iszonyúan bőbeszédű lennél. Szóval emiatt ne aggódj.
Én pl első randira írtam egy listát a témákról, meg kérdéseket írtam össze azok alapján, amit tudtam már a srácról. Persze nem vettem elő a randin, de sokat segített, hogy előtte kitaláltam csomó "mentőkérdést".
Attól mert csendesebb vagy attól még lehetsz picit rámenősebb, semmi extra nem kell csak odamész és kérdezel tőle valamit, hol vette az óráját a telefonját, tők mindegy csak beinduljon a dolog. Utána ha esetleg a lovat akarsz alá adni, akkor tanácsot kérsz tőle, mondjuk milyen telefon ajánlana neked, milyen mozira érfdemes most beülni, mindegy mi a téma, csak az illető tudja a saját tudását kicsit a felsőbbrendűségét csillogtatni. A lényeg, hogy kekeckedő, idegesitő ne legyél, ne riaszd el.
Nekem például kifejezetten a csendes nők tetszenek, ki nem állhatom a folyamatosan dumáló nőket, olyanok mint a rádió, reggel bekapcsolod, és estig ömlik belőlük a hülyeség.
Vannak még csendes Lányok???Jackpot! :)
Maradj mindig ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!