Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi esélye van az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van az ilyen appról kialakult kapcsolatunknak? 26/N

Figyelt kérdés

Tinderen keresztül ismertem meg egy srácot. Gondoltam teszek egy próbát és kipróbálom, még sosem voltam fent ilyen oldalakon előtte, szóval adtam neki egy esélyt. Azok alapján, amiket ismerőseimtől hallottam, nem fűztem hozzá sok reményt.

Szombaton találkoztam ezzel a fent említett sráccal és kellemes meglepetés volt. Hozott nekem virágokat és mondta, hogy meghív magához vacsorára, majd ő csinál nekem valamit. Késő estig elbeszélgettünk, észre sem vettem, mennyire elrepült az idő. Egyáltalán nem volt tolakodó, végig nagyon kedves volt és jól éreztem magam vele. Gyógyszerészként dolgozik és szokott járni edzőterembe, mondta, hogy ha van kedvem, én is veletarthatnék.

Amikor elkezdtem áradozni a srácról, barátnőm mondta, hogy azért vigyázzak vele, mert neki egyáltalán nincsenek jó tapasztalatai onnan. Látta, hogy vannak félmeztelen képei az instáján és nem tudja, hogy vagyok vele, de számára ez redflag, főleg, hogy ilyen magamutogató. Ez egyébként érdekes, mert kérdeztem a srácot, hogy mi az, ami megfogott bennem és azt válaszolta, hogy az, hogy nem mutogatom magam és hogy nem vagyok mű. Illetve kérdezte a barátnőm, hogy lefeküdtünk-e, de nem, csak csókolóztunk, annál több nem történt. Ehhez annyit fűzött hozzá, hogy biztos csak húzni akarja az agyam stb.

Holnap ismét találkozni fogunk, de barátnőm kicsit elbizonytalanított, főleg amikor elkezdte mesélni a sikertelen történeteit ezzel az appal kapcsolatban.

2024. jún. 11. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

A barátnődnek nem kéne a saját tapasztalataiból kiindulnia ugyanis ő választotta ki azokat a férfiakat, senki nem erőszakolta rá arra, hogy randizzon velük.

Nekem ami nem tetszik az az, hogy rögtön felmentél hozzá. Nem érdekes, hogy nem történt szex, de nem ismered őt egyáltalán. Akármi bajod történhetett volna!

Máskor ne menj fel hozzá, talizzatok nyilvános helyeken.

Nem kell szaladni sehová, előbb ismerd meg jobban aztán döntsd el, hogy vele leszel-e párkapcsolatban.

2024. jún. 11. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Ez csak tipikus barátnői irigység aggódás címén...
2024. jún. 11. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

"Látta, hogy vannak félmeztelen képei az instáján és nem tudja, hogy vagyok vele, de számára ez redflag, főleg, hogy ilyen magamutogató. Ez egyébként érdekes, mert kérdeztem a srácot, hogy mi az, ami megfogott bennem és azt válaszolta, hogy az, hogy nem mutogatom magam és hogy nem vagyok mű."

Ergó a kettős mérce jelen van, hímsovi. Neki szabad kelletnie magát, eladni magát, de a nőnek nem mert akkor mű és ringyó.

1etértek a barátnőddel tényleg red flag a csávó.

2024. jún. 11. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik nem tetszik én is bólogatok a barátnőddel...
2024. jún. 11. 20:24
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
Hát nem tudom, rajtatok múlik, de tényleg nem jó jel, hogy ő magamutogató, de neki magamutogató nők nem kellenek párkapcsolatra.
2024. jún. 11. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez pasi szemmel olyan mintha kettő csajod lenne akik közül csak 1 dugsz de a másik állandóan keresztbe tesz...
2024. jún. 11. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
A barátnőd inkább csak irigy rád. Halgass a saját megérzéseidre, nyilván a szexet nem kell elkapkodni. De ha neked tetszik a srác és jól érzed magad vele akkor más ne bizonytalanítson el.
2024. jún. 11. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Ennek semmi koze az apphoz. Ha az utcan, valami esemenyen stb ismerkedsz meg a sraccal, pont ugyanennyit tudnal rola. Majd haladtok, aztan meglatod mit akar es kepviseld a sajat hataraidat. 26 evesen meg mar kellene annyira felnottnek lenni, hogy nem a baratnoid velemenye alapjan elj..
2024. jún. 12. 11:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!