Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok egy 35+éves pasi már öreg számotokra?
Figyelt kérdés
jún. 11. 10:46
13/32 A kérdező kommentje:
35-39
jún. 12. 08:52
14/32 anonim válasza:
Igen. En 23 vagyok , legutobb ket 26-28 evessel ismerkedtem es baromira latom a kulonbseget mar rajtuk. Dolgoznak, fix eletuk lett, alvas a prioritas, mintha eskuszom 25 felett megallna az elet.
En meg tele vagyok energiaval, ide megyek oda megyek, szoval nem, en mar 3-4 evben is rengeteg kulonbseget latok nemhogy 35*
15/32 anonim válasza:
Attól függ.
Sportos? Tudja tartani a tempót a napi 2-3 szexxel? Szexuálisan aktív? Odaadó?
Akkor nem. De van párom, nem keresek senkit. :)
24/N
16/32 anonim válasza:
Bár nekem a fiatalabbak a befutóak, azért egy Cillian Murphyt én is megdöntenék.
15-ös voltam
18/32 anonim válasza:
Nekem, amikor ilyen idős voltam, nem feltétlenül volt az, de azért nem mindegy, hogy tartotta magát az illető, hogy nézett ki. A fiatalos, igényes, ápolt, jól öltözött idősebb férfiakat nem utasítottam volna el (olyan 20 év korkülönbséggel bezárólag). Csakhogy a magyar idősebb férfiak többsége nem ilyen... el van igénytelenedve, alkalomhoz és testalkathoz nem illően, slampos módon öltözik, és meg van róla győződve, hogy ő csinálja jól, mert ez "férfias"... látszik rajta, főleg az arcán az alkohol, a cigaretta, az, hogy arckrémet akkor sem használna, ha fizetnének érte...
19/32 anonim válasza:
Nyugi ha milliomos lennél ez nem számítana nekik
20/32 anonim válasza:
19. Nyugi, majd a pénz biztos kielégít egy nőt.
Buta vagy.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!