Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan pasik, akik azzal taktikáznak, hogy direkt bunkók a kiszemeltjükkel, hátha az jobban vágyódni fog a "tiltott gyümölcs" iránt?
Én sosem taktikáztam ezzel, de állítólag ilyen voltam nagyon régen. A feleségem elmondása szerint ezért is csapott le rám. Azt mondta annak idején, hogy valamiért ez fogta meg bennem. Hogy olyan piszkálódós, ugratós voltam meg aki nem elérhető. Ez vonzotta. Mondjuk bunkó azért nem voltam, de amolyan nyers stílusú voltam, se nem paraszt módon. Jobban visszaemlékezve, valóban ilyen lehettem. Azóta eltelt közel 20 év, már nincs szükségem csajozni ilyen módon... :)
Egyébként el tudom képzelni, hogy valaki ezzel taktikázik, de a Te esetedben nem erről van szó, egyszerűen nem fogod fel, hogy nem kellesz a kiszemeltednek.
Tehát 800 ember mondja, hogy állj le, és 1 van amellett, hogy ez okes, és te arra az 1-re hallgatsz??
Remelem, ker tavoltartasi végzést ellened, mert nem normális az a viselkedés, amit tanusitasz…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!