Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért a tiltott gyümölcs a legédesebb?😃
Magyarázza el nekem vki ezt😃 meg láttnak képről,rám írnak ,mert szimpatikus vagyok nekik,szép vagyok stb,eleinte csak írna mi újság, ismerkednek.,aztán rá kérdeznek egy idő után a lényegre van-e barátom majd közlöm velük igen van már 10 éve és ezt mindig szándékosan hozzá teszem🙂 de ugyan úgy írnak és próbálkoznak,becézgetnek,szíveket küldenek,írnak stb...
Jöhetnek kommentbe hogy ha már 10 éve van párod eleve nem írsz mással szöveg,a párom 1 megbízik bennem 2.hűséges vagyok ha,10 éve már vele vagyok úgy hogy nem csaltam meg pedig 10 év alatt sokszor lehetett volna rá lehetőség,de szeretem a párom egyik ez másik az lehet hülyeség de én nem szeretnék újból ismerkedni stb,el vagyok a párommal,néha a romantikát figyelmet,törödést,értékelést tényleg hiányolom,de nem tudok vele mit csinálni🥲És azért is érdekel mert általában fiatal fiúk keresnek meg,na de őszintén szólva van 1-2 olyan fiatal fiú akinek nagyobb akaratuk van cél tudatosak,igazi férfiként viselkednek,és a legjobb rész benne hogy nem kinálják magukat fel,nem kérnek képeket,bár látnak a napomba képeket😅de nem ez a lényeg hanem hogy olyan viselkedésük van hogy az ember fel figyel rájuk már mint bocsánat de meg kell a női társaimtól kérdezzem hogy,mit csinálájak?Egyszerűen csak ismerkedni akarok,de mint emlitettem nagyon kedves ,aranyos,vicces,ez a fiú,viszont tényleg nem akarok tőle semmit,de vhogy mégis odáig jutottam ,hogy már mosolygok az üzenetein,vidámá tesz,annyira nem várom hogy írjon,na meg most ezzel a fiúval játszani szoktunk,és na ott tényleg szeretek vele játszani és ott tényleg mindig várom🤣hogy tudok ugymond nem figyelembe venni,persze nem akarom megsérteni se,mert gondoltam rá hogy megírom ne írjon,de azért őszintén szólva szívesen beszélgetek vele,mert rendes🙂hogy tudnám ezt az érzelmet el mulasztani?
Ne áltasd magad. Nem kellesz nekünk.
Üdv. A férfiak
2: Nem az kell aki foglalt, hanem szexkapcsolatra olyan nőt keresnek, aki kapható.
Ugye nagy számok törvénye alapján minél több nővel ismerkedik, annál nagyobb esélllyel jön össze a szex. Az ilyen jellegű ismerkedés nem arról szól, hogy milyen szép, csodálatos vagy inkább arról, hogy háha lehet veled szexelni.
Mindehhez hozzátenném, nem minden férfi ilyen, aki komoly kapcsolatot keres már az elején le fog köpni.
Neked feltűnt, hogy egy pontot sem raktál ebbe a kisregénybe? Megfájdult a fejem mire elolvastam ezt az összefolyt szöveghalmazt.
Na de a kérdéseidre válaszolva.
1.Azért a tiltott gyümölcs a legédesebb mert izgalmas.
2. Az érzést nem tudod elmulasztani. Ha abbahagyod a beszélgetést egy idő után elmúlik.
De ahogy olvasom amit írsz eszedben sincs abbahagyni, így pedig nem ok értelme maradt a második kérdésednek.
Nem a tiltott gyümölcs, az inkább a nőkre jellemző, mert imádnak egymással rivalizálni.
A foglalt nőben azt szeretik, hogy kötetlenül, felelősség nélkül lehet szexelni vele. Nem akar családot, összeköltözést, sok esetben programokat se. Elég neki annyi, hogy ő kap abból a bizonyos tiltott gyümölcsből, aztán fut haza a pasijához.
Te pedig már most félig benne vagy a megcsalásban ezzel az intenzív írogatással meg azzal, hogy kötődsz a pasihoz. Zárd le teljesen, különben itt fogsz picsogni pár hét múlva, hogy véletlenül félredugtál, de a szívnek meg az érzelmeknek nem lehet parancsolni. De, lehet! Ha most elszakítod a szálakat!
Jujj mennyi rossz indulatú embeeeer😅😅😅Naaa csak hogy be vonjak egy pár embert a kis életembe!
Naaa akkor kezdjük ott hogy a párom az elején sokat lett meg szívatva !Már mint nehezen mertem be vágni egy kapcsolatba!De bejött nekem!El kezdtünk írni (egy faluban laktunk) írta hogy találkozzunk én ezt kb 5-6x el játszottam vele hogy oké találkozzunk,jött esőbe,szélbe,melegbe,este ,dél előtt... épp azért hogy lássam meddig megy el!!!Nos utána összejöttünk...neki baja volt hogy 2 hét után nem nyaltam faltam stb,hogy már az elején úgy mond nem éreztem íránta még semmit.,szerintem ez önmagában érthető!Semmit nem tudtam róla úgy vágtam bele hogy ismerkedünk aztán ahogy együtt járunk ki ismerjük egymást idővel,kezdjük ott mikor velem összejött neki volt egy másik fiókja amin nőkkel írt stb .(amiről én jó pár évig nem tudtam)de,a rendes fiókján is írt nőkkel láttam,plusz mikor mondta hogy na cseréljük adjuk le egymásnak a fiókokta akkor láttam az előzményeiben mennyi lányt jelölget be,de tagadta,és azért mert foglalkoztam a barátnőmmel és nem vele voltam a nap 24 órájában baja volt és ki jelentette hogy nekem bizonyítanom kell hogy valóban szeretem stb.,ezt hónapokig játszotta el velem,megfeleltem az elvárásainak...ahogy ő akarta ...nem ahogy én...de ő várta el hogy én feleljek meg de ő írt más nőkkel!Ez még semmi volt egy ex volt legjobb barátnőm ...táborba voltunk a sulival én el mentem(ott is féltékenykedett állandóan írta hogy biztos csávozom+a barátnőim ki is találták hogy fiúkra keverek,holott kerítésen kivűl nem jöhettek át az ottani fiúk!!+Nem beszéltem még velük se)és ugye bár a barátnőm nem jött(ő valóban nagy kurv..volt!Csávoja volt már 3 éve de fűvel fával b@szott a csávoja mellett minden héten más ura volt!)és most nem tudom hogy kitalálta,vagy igaz volt az hogy elvileg a párommal csokolozott még én táborban voltam (ezt tábor után tudtam meg másik héten mikor suliba mentem) és teszem hozzá akkor is baja volt a páromnak hogy nem ugrottam a nyakába (2 hete jártunk) (alig találkoztunk) és ez a kamu fiók sokáig meg volt neki,aztán már együtt voltunk egy ideje el kezdett testileg bántani!!!Aztán lelkileg,egyszer majd nem megfojtott ...a szülei nézték hogy bánt engem és nem csináltak semmit!!!Nem írtam más fiúkkal mindegyiket tiltottam!!!Aki rám írt tiltottam!!!Régi fiú ismerösöket is tiltottam!!!Mert el várta de ő nem tette ezt meg aztán ha én töröltem az ismerösei közül vki akit nem ismert baj volt veszekedett,de nekem majdnem mindenkit letörölt!!! Évekig tűrtem azt hogy bántott testileg lelkileg,hogy hazudik folyamatosan a szemembe,nem törödött velem csak bántott,sokat szenvedtem miatta,de nyílván bele szerettem és az elején normálisan viselkedett ...10 év alatt sehova nem mentünk se étterem,se mozi ,se kirándulás,semmi...pedig egy kapcsolatban ez fontos!Ha meg mertem emliteni hogy nőkkel ír vagy más idegen telefon szám volt a telefonjában és rá kérdeztem megvert,természetesen itt már ivott alkoholt!!!Rendszeresen el kezdett inni folyton annyiból állt az élete hogy dolgozott és el ment inni estig full részegen jött elő mindig de azért jàr haza későn mert a kocsmába más nőkkel írt és ha ez nem elég az exeinek írt meg az egyik exével telefonozott is,hívásoztak majd nem minden nap,és mikor rá kérdeztem kivel beszélsz?Ohh munka ajánlatt...Képeket küldött neki a volt exe...nem vagyok karcsú,de ő 6× ha nem 10×dagadtabb volt az ex nője azt írta neki gyönyörű ő úgy szereti ha jó husos,meg miket csinálna vele ha most ott lenne nálunk,aztán az ex nöje írta neki hogy dehát a barátnőd is ott van ő meg írta hogy másik szobába be vinné és ott csinálnák ketten azt...( az exének is volt palija) nem tudjátok milyen fájdalmas erről beszélni🥺🥺vissza gondolni ezekre és a sírás kap el...nem tudjátok milyen így élni... aztán a volt lány haverjába is szerelmes volt az elejétől kezdve tudtam...aztán ugye bár lebukott. ..egyik nap kutattam a telefonjába mikor el aludt volt egy fura email le menettem magamnak és azon gondolkoztam mi lehet a jelszó a másik fióknak...mire az volt hogy szeretlek.... a volt legjobb lány haverjának a neve...aztán indoklás képen mondtam neki hogy az a jelszava hogy szertlek.... azt vágta be erre azért azt adta meg mert azt nem találtam volna ki ....aztán ott panaszkodott neki rólam hogy nem vagyok nőnek való el várta hogy mosak főzek takarítsak rá azok után ahogy bánt velem vagy ahogy nem!!!Szerintem ha nem bánt volna velem így és tudna rám elég figyelmet szentelni,csak egy ölelés,csak egy puszi vagy egy szeretlek szó...csodákra képes!!! Aztán ez csak az egyik alkalom!!!!Hogy lebukott...ugyan ezzel az email címmel más jelszóval más névvel folytatta!!!Pár hét után kb. ...aztán észre vettem hogy lassan megint el hanyagol nem foglalkozik velem el lök magától ha közeledni akarok. ...ugy bánt velem mint egy kutyával én meg hagytam aztán mikor én csak írtam más fiúval...az baj volt,de ő több nővel írt,volt akivel kép cserézett!!!Lehet találkozott is vkivel!!! 1×kitalálta hogy ma hívták hogy van egy munka lehetőség pénteken kell be menjen teszt írásra én meg menni akartam vele azt mondta nem menjen mondom miért?Mert sokáig tart mondom nem baj meg várlak aztán sétálunk utána egy kicsit a városban,erre azt mondta nem tudd magával vinni nincs elég pénze...én meg elfogadtam...aztán eljött a péntek nem ment megkérdeztem mért nem ment?Le mondták...Aztán évekkel később olvastam hogy amúgy találkozni akart egy csajjal de le mondta...ki tudja lehet meg is csalt!!10 éve jóbban -rosszban vele vagyok!És mindig én voltam a rossz mindig nekem kellet megfelelnem!!!Bizonyítani!!!És ha ő volt a hibás akkor is én kaptam ki!!!Ha meg kérdeztem akkor is!!!Ott akartam hagyni!!!De meg fenyegetett hogy megöl ha ott hagyom!!!Tehetetlen voltam és féltem,nem mertem lépni....ezért bele törödtem ebbe az életbe...változott egy pár dolog,de most sem az igazi és ha ott akarnám hagyni egy másikért szerintem megérdemelné!!!!Volt rá 1× lehetőségen hogy egy fiú azt írta értem jön el visz mert ő szeret engem...(vmilyen szinten igaz volt,kamu profilból bejelöltem ami régi volt ,valósank tünt,és meg mondta hogy nem akar most kapcsolatott mert alakulóba van neki és kértem képet a lányról és engem küldött el az én képem)de nem hagytam ott a párom,úgy mond le mondtam a boldogságról,és sajnos bármikor le mondanák...
Szeretem,viszont nem vagyok boldog,mindig is rossz volt nekem az hogy nem volt jó kapcsolatom a párommal,szerettem volna pedig ha jó kapcsolatunk lenne,de sajnos nagyon ritka volt ,ha el mentünk ilyen falu napra vagy vmi programra ott is a kocsmába kellett ülni mert ivott,és ha nem ott voltunk akkor balhézott ,verekedett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!