Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért a tiltott gyümölcs a legédesebb?😃
Magyarázza el nekem vki ezt😃 meg láttnak képről,rám írnak ,mert szimpatikus vagyok nekik,szép vagyok stb,eleinte csak írna mi újság, ismerkednek.,aztán rá kérdeznek egy idő után a lényegre van-e barátom majd közlöm velük igen van már 10 éve és ezt mindig szándékosan hozzá teszem🙂 de ugyan úgy írnak és próbálkoznak,becézgetnek,szíveket küldenek,írnak stb...
Jöhetnek kommentbe hogy ha már 10 éve van párod eleve nem írsz mással szöveg,a párom 1 megbízik bennem 2.hűséges vagyok ha,10 éve már vele vagyok úgy hogy nem csaltam meg pedig 10 év alatt sokszor lehetett volna rá lehetőség,de szeretem a párom egyik ez másik az lehet hülyeség de én nem szeretnék újból ismerkedni stb,el vagyok a párommal,néha a romantikát figyelmet,törödést,értékelést tényleg hiányolom,de nem tudok vele mit csinálni🥲És azért is érdekel mert általában fiatal fiúk keresnek meg,na de őszintén szólva van 1-2 olyan fiatal fiú akinek nagyobb akaratuk van cél tudatosak,igazi férfiként viselkednek,és a legjobb rész benne hogy nem kinálják magukat fel,nem kérnek képeket,bár látnak a napomba képeket😅de nem ez a lényeg hanem hogy olyan viselkedésük van hogy az ember fel figyel rájuk már mint bocsánat de meg kell a női társaimtól kérdezzem hogy,mit csinálájak?Egyszerűen csak ismerkedni akarok,de mint emlitettem nagyon kedves ,aranyos,vicces,ez a fiú,viszont tényleg nem akarok tőle semmit,de vhogy mégis odáig jutottam ,hogy már mosolygok az üzenetein,vidámá tesz,annyira nem várom hogy írjon,na meg most ezzel a fiúval játszani szoktunk,és na ott tényleg szeretek vele játszani és ott tényleg mindig várom🤣hogy tudok ugymond nem figyelembe venni,persze nem akarom megsérteni se,mert gondoltam rá hogy megírom ne írjon,de azért őszintén szólva szívesen beszélgetek vele,mert rendes🙂hogy tudnám ezt az érzelmet el mulasztani?
Jaaa és nekem mindent szóról szóra el kellet meséljek én mit írtám másik fiúval+egyből tiltsam és felejtsem el!!!De mikor én kértem nem 1x alkalommal hogy beszeljen erről annyi volt a válasz hogy felejtsük el nem akar erről beszélni, törli a fiókot aztán annyi,ne beszéljek erről mert megver...
Nos igen köszönöm hogy kurvának neveztek pedig nem ismertek....
+ismerkedni lehet mert egy igazi kapcsolatban a másik nem lép félre ha 100.millió pali is veszi körül,fontos a bizalom!És ha ő nem bízik bennem ezek után akkor én mégjobban nem!Ezzel a fiúval csak játszom,sok másikkal játszom!Reagál a napomra,beszélgetünk,igaz mint emlitettem ő becézget én nem!!!Szíveket küld én nem!!!Csak mosolygó fejet!!! Én mindig próbálom a kapcsolatomat helyre hozni nem akarok mást,viszont fele életem vele éltem le se barátaim nincsennek semmi,az ha írok vkivel még attól nem 👉🏻👌🏻 meg!!!!Főleg ha nincs semmi más benne csak annyi szia,mizu,mit csinálsz,hogy vagy,jösz játszani,szép lány vagy,köszönöm.....
Senki nem fogja elolvasni ezt a központozás nélküli szófosást amit oldalakon keresztül idehánytál.
A fő kérdésre a válasz; azért veled írogatnak, mert válaszolsz nekik. Amíg válaszolsz, addig látnak esélyt hogy megdugjanak. A legtöbb nő ugyanis nem áll le csak úgy beszélgetni random nyomikkal, mert van jobb dolga is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!