Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért a tiltott gyümölcs a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért a tiltott gyümölcs a legédesebb?😃

Figyelt kérdés

Magyarázza el nekem vki ezt😃 meg láttnak képről,rám írnak ,mert szimpatikus vagyok nekik,szép vagyok stb,eleinte csak írna mi újság, ismerkednek.,aztán rá kérdeznek egy idő után a lényegre van-e barátom majd közlöm velük igen van már 10 éve és ezt mindig szándékosan hozzá teszem🙂 de ugyan úgy írnak és próbálkoznak,becézgetnek,szíveket küldenek,írnak stb...

Jöhetnek kommentbe hogy ha már 10 éve van párod eleve nem írsz mással szöveg,a párom 1 megbízik bennem 2.hűséges vagyok ha,10 éve már vele vagyok úgy hogy nem csaltam meg pedig 10 év alatt sokszor lehetett volna rá lehetőség,de szeretem a párom egyik ez másik az lehet hülyeség de én nem szeretnék újból ismerkedni stb,el vagyok a párommal,néha a romantikát figyelmet,törödést,értékelést tényleg hiányolom,de nem tudok vele mit csinálni🥲És azért is érdekel mert általában fiatal fiúk keresnek meg,na de őszintén szólva van 1-2 olyan fiatal fiú akinek nagyobb akaratuk van cél tudatosak,igazi férfiként viselkednek,és a legjobb rész benne hogy nem kinálják magukat fel,nem kérnek képeket,bár látnak a napomba képeket😅de nem ez a lényeg hanem hogy olyan viselkedésük van hogy az ember fel figyel rájuk már mint bocsánat de meg kell a női társaimtól kérdezzem hogy,mit csinálájak?Egyszerűen csak ismerkedni akarok,de mint emlitettem nagyon kedves ,aranyos,vicces,ez a fiú,viszont tényleg nem akarok tőle semmit,de vhogy mégis odáig jutottam ,hogy már mosolygok az üzenetein,vidámá tesz,annyira nem várom hogy írjon,na meg most ezzel a fiúval játszani szoktunk,és na ott tényleg szeretek vele játszani és ott tényleg mindig várom🤣hogy tudok ugymond nem figyelembe venni,persze nem akarom megsérteni se,mert gondoltam rá hogy megírom ne írjon,de azért őszintén szólva szívesen beszélgetek vele,mert rendes🙂hogy tudnám ezt az érzelmet el mulasztani?

2024. máj. 2. 09:55
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok kur va.! Az tőlem messze áll+ a szó jelentése se ide illő,lehet vki kur va. a csávója mellett is abból pénz van!!!De inkább meghaln.k mint az legyek!Nem tudok más férfiakkal találkozni nem akarok!!!Tehettem volna nem 1× nem 2× nem akarok!Mert szeretem,de minden dolognak 2 oldala van🙂 el itéltek egy kérdés alapján de azt nem tudjátok mennyit szenvedek,olvassátok el ne ok nélkül dum@ljatok!
2024. máj. 2. 19:12
 12/31 A kérdező kommentje:

Jaaa és nekem mindent szóról szóra el kellet meséljek én mit írtám másik fiúval+egyből tiltsam és felejtsem el!!!De mikor én kértem nem 1x alkalommal hogy beszeljen erről annyi volt a válasz hogy felejtsük el nem akar erről beszélni, törli a fiókot aztán annyi,ne beszéljek erről mert megver...

Nos igen köszönöm hogy kurvának neveztek pedig nem ismertek....

+ismerkedni lehet mert egy igazi kapcsolatban a másik nem lép félre ha 100.millió pali is veszi körül,fontos a bizalom!És ha ő nem bízik bennem ezek után akkor én mégjobban nem!Ezzel a fiúval csak játszom,sok másikkal játszom!Reagál a napomra,beszélgetünk,igaz mint emlitettem ő becézget én nem!!!Szíveket küld én nem!!!Csak mosolygó fejet!!! Én mindig próbálom a kapcsolatomat helyre hozni nem akarok mást,viszont fele életem vele éltem le se barátaim nincsennek semmi,az ha írok vkivel még attól nem 👉🏻👌🏻 meg!!!!Főleg ha nincs semmi más benne csak annyi szia,mizu,mit csinálsz,hogy vagy,jösz játszani,szép lány vagy,köszönöm.....

2024. máj. 2. 19:27
 13/31 anonim ***** válasza:
Fuhh, neverending story. Újabban nem olvastam végig, mert amit idehánysz az egyszerűen értelmezhetetlen és olvashatatlan. Farkak helyett szerintem vegyél magyar nyelvtan órákat, olvassál könyveket és akkor nem csak a bugyidba akarnak bejutni a fiúkák. Amit leírtál a párodról, kb. megérdemlitek egymást. Mindketten pontosan ugyanolyan toxikusak vagytok. Ja és ez inkább tini kategória. Felnőttek nem viselkednek így.
2024. máj. 2. 20:11
 14/31 anonim ***** válasza:

Senki nem fogja elolvasni ezt a központozás nélküli szófosást amit oldalakon keresztül idehánytál.

A fő kérdésre a válasz; azért veled írogatnak, mert válaszolsz nekik. Amíg válaszolsz, addig látnak esélyt hogy megdugjanak. A legtöbb nő ugyanis nem áll le csak úgy beszélgetni random nyomikkal, mert van jobb dolga is.

2024. máj. 2. 23:50
 15/31 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már szerintem ezt a témát teszitek most itt a nagy nőt a nagy okost holott több f@$z járt bennetek mint benne🤣🤣🤣majd ha bennetek is egész életettekben 1 f@$z járt akkor okoskodjatok ennyire,hogy kur-v@ ,meg b@sszál😉nem tehetek róla hogy random játszom és bejelölnek és meg akarják ismerni azt akivel játszanak ezzel baj nincs,kedvelem a fiút,de nem b@szatnám meg vele magam🤣szép fiú,jó alakja van ,izmos,okos,de nem érdekel😌szimplán csak néha ír vissza írok neki ,de egyébként inkább játszani szoktunk mint beszélgetni,arról meg nem tehetek hogy teszek ki magamról képet a storymba ő meg állandóan reagál rá,teszem hozzá,idézeteket rakok ki meg éneklős videókat ahol nincs kint a pic$ám!mindenem takarva van és nem olyan éneklős videókat rakok ki hogy gyere b@sszál meg...🤣🤣🤣🤣komolyan mondom csucs ami ezen a gy@sz oldalon van,ti csak kötekedni tudtok az emberrel,kritizálni,na de hogy normális választ adjatok az nem megy...én így szeretek írni ha nem tetszik nyomorék görgess tovább,ne itt tedd a nagy okost meg az ártatlant!Interneten keresztül én is tehetném magam jajj hát h normális nő nem áll le beszélgetni meg stb stb...🙄kérlek ne fárassz a hülyeségeiddel🥱 fogadni merek a többségnek akik okoskodnak palijuk sincs,meg nem volt ilyen hosszú kapcsolatuk mint az enyém,de ez nyílván látszik is az írásotokból😅😂 nyílván egy kapcsolat attól erős hogy meg bocsájtunk aztán ha az egyik hibázik akkor nem el dobjuk megjavítsuk a kapcsolatott!!!😉De itt több mint a fele társasság ezt nem tudja😌 hozzá tenném kíváncsi vagyok hogy hogyan néztek ki,teszitek az ártattlant holott képeken biztos mutogatjátok magatokat🤣
2024. máj. 3. 10:35
 16/31 A kérdező kommentje:
Legtöbb nő hagyjuk már,én pik pak el intézem az összes dolgom mellette dolgozom és mindenre van időm,egy igazi nőnek mindenre van ideje🙂mert nem lassan főz ki ,nem lassan takarít,csinálja a teendőit,bár lehet csak én vagyok ilyen gyors fajta nő 😅
2024. máj. 3. 10:37
 17/31 anonim ***** válasza:
Jól van, tudjuk, hogy troll vagy. Ne erőlködjél, mert kijön az aranyered.
2024. máj. 3. 10:46
 18/31 A kérdező kommentje:
Agyi szinted meg mutattkozott,köszi szia
2024. máj. 3. 10:56
 19/31 anonim ***** válasza:
Még gyakorolnod kell a trollkodást. Vannak itt olyan trollok akik képesek 100 válaszos kérdéseket generálni. Te meg már az elején fullba nyomtad a kretént, azért nem sikerül provokálnod, mert telibe átlátszó vagy és mindenki tudja, hogy a kérdésed nem komoly. Kicsit vegyél vissza a marhulásból és sikeres troll lehet belőled!
2024. máj. 3. 11:22
 20/31 A kérdező kommentje:
Nem mindenki akarja magára fel hívni a figyelmet,mint pl.te🥱 azt hiszed ha ide jössz be szólogatni nagy lány leszel háth tévedtél,ha vmi nem tetszik menj tovább ez az én kérdésem,máshol hívd magadra figyelmet ne itt szia
2024. máj. 3. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!