Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadnátok olyan nőt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnátok olyan nőt aki minden nap főz, takarít, mos, varr, mindig takarít, de kezet nem mindig mos, nem mossa meg a zöldséget, gyümölcsöt, de minden nap felporszívóz, mosogat minden étkezés után, nem hagyja míg megtelik a tartó.?

Figyelt kérdés
Nem érdekli a politika, csak a romantikus sorozatok, meg a ruhak.
2024. máj. 17. 20:51
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Vagy ez mind úgysem számít, mert a kiénézet a döntő többségében, az fogja meg a legtöbb férfit.
2024. máj. 17. 20:52
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
A legtöbb dolog amit leírtál az kb alap, de felesleges időpocsékolás mindennap csinálni...
2024. máj. 17. 21:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szóval csilli-villi a lakás, a nő meg tiszta retek. Nem is rossz kombó. Ha még szívesen alszik a disznóval is az ólban, jöhet. Nem szeretem ha horkolnak mellettem az ágyban.
2024. máj. 17. 22:00
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Mit kell ez alatt érteni? Hogy dolgos, nem kényes és családcentrikus? Akkor nekem való! (Hasonló ertékrendű vagyok.) Ha azt, hogy tisztaságmániás, akkor az nekem már sok lenne.
2024. máj. 17. 23:06
 5/11 anonim ***** válasza:

“ de kezet nem mindig mos, nem mossa meg a zöldséget, gyümölcsöt, ”

Minez a zagyvaság?

2024. máj. 18. 01:23
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Ez kevés imàdja a szexet is...
2024. máj. 18. 05:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi au, hogy nem mos kezet???? Mi? Mosdóhasznalat utan? Vagy hogy?
2024. máj. 18. 07:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem szeret kezet mosni, mert hamar kiszárad a keze.
2024. máj. 18. 07:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Kézkrém. Szívesen

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2024. máj. 18. 07:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez csak fél siker 🥲 Mosson már kezet a jó ég áldja meg! Mi értelme takarítani, ha utána a dzsuvás kezével mindent összemocskol én meg bélférges leszek a mosatlan gyümitől? 🤢
2024. máj. 18. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!