Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játszadozik velem? Mit tegyek? Nem veszi komolyan az
ismerkedés fázist?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki inkább a szeretőm, ő akar többet elvileg,de én nem (egyelőre)... Időről időre eltűnik, nem ír vissza, meg sem nyitja az üzenetemet, pedig elérhető a messengeren. Nem hív vissza, nem veszi fel a telefont. Én úgy érzem, néha mintha megsértődne, vagy csak sok voltam az utóbbi időben mert sokat beszéltünk, irkáltunk. Élőben olyan, mintha oda volna értem és mond dolgokat, hogy mit tervezne velem a jövőben .. Játszadozik velem? Szakítani kéne? Én nagyon sokszor érzem úgy, hogy elegem van ezekből... Az én hibám, hogy egyértelműen még szinte csak ismerkedünk de már lefeküdtünk, viszont nekem a hosszú távon gondolkodáshoz egy közelebbi ismeretség kéne? Mindig megpróbálom megbeszélni, miután esetleg csenddel büntet, vagy ignorál, de semmi konkrét reakciója nincs...
2024. jún. 7. 16:44
A kérdező szavazást indított:
Csak játszik , nem veszi komolyan
Csak bizonytalan és nem tud ezzel mit kezdeni
20 szavazat
1/5 anonim válasza:
Hogyan vegyen téged komolyan amikor elutasítottad? Azt csinálja amit akarsz. Nem vesz figyelembe úgy mintha járna veled. Másokkal is ismerkedik, van saját élete is és kezdi valószínűleg baromira unni, hogy TE JÁTSZOL Ő VELE ÉS NEM FORDÍTVA! Remélhetőleg párszor még megdug és lepattint, vagy már többször szexre nem kerül sor mert talál helyetted normális nőt aki figyelembe veszi párkapcsolatra.
2024. jún. 7. 16:48
2/5 anonim válasza:
Jól teszi, még annyit fűznék hozzá, hogy te csüngsz rajta, szóval nem nagyon jön be a színészkedésed, hogy nem akarsz többet... Ráadásul a leírás alapján baromi idegesítő is lehetsz.
2024. jún. 7. 17:03
3/5 anonim válasza:
Tudom, azt hitted, hogy majd négykézláb fog mászni utánad, minden kívánságod teljesíteni hiszen aranyból van a nemiszerved szerinted, de kaptál egy kis ébresztőpofont, hogy nem lesz miattad pincsikutya. Ráadásul még meg is játszmázol is.
Ilyen "nőt" hogyan lehet komolyan venni? 🤣🤣🤣
2024. jún. 7. 17:09
4/5 anonim válasza:
Nem akarsz Tőle komoly kapcsolatot. Akkor nem is értem, mit vársz tőle? Teljesen igazuk van az előttem hozzászólóknak. Sajnos égettem meg màr ilyennel magam, a nő csak szexet akart, azt hittem ên ezen majd változtatok, hàt jó kihasznált, de Ő soha nem fordult át abba, hogy komoly kapcsolatot szeretne velem. Nagyon pocsêk érzés. De végre azóta megvan életem szerelme, biztos vagyok benne, hogy Ő lesz a feleségem életem vêgéig.
2024. jún. 8. 04:49
5/5 anonim válasza:
Olyan viccesek vagytok... Nem kell komoly kapcsolat
...csak minden amit az nyújt: figyelmet, időt, kedvességet,bókokat, meglepiket, szexet, csókokat... De meghozni a döntést, hogy a másik kell, érzelmeket(többek között biztonság érzetet adni) s konkrétan felválalni hogy ez az ember aki az ágyadban fekszik az jajj nee.
Erre a férfi mit tesz?
Nem adja meg a kérdező biztonságra törekvésének vágyát amit elvárna de viszonozni nem viszonoz.
Hanem éli világát, mert ez csak szex semmi több. Helyén kezel téged.
Ezután nem nagyon lehet a kérdező bocsi de sajnálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!