Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Egy hónapja találkozgatok egy lánnyal, akivel egy éve egyetemen csoporttarsak voltunk. Egyetem közben nem sokat beszéltünk, nekem barátnőm volt.
Napi szinten beszélünk messengeren, heti egyszer, kétszer minimum találkozunk. Amikor meglát mosolyog, jól érezzük magunkat egymás társaságában, személyes dolgokról, komoly témákról is beszélgetünk. Ez ilyen baráti dolognak indult részemről, de kezdem megszeretni. Amikor együtt vagyunk, úgy tűnik mintha számára se lennék közömbös, de van hogy pl messengeren eltűnik fél napra (ezt azzal magyarázza, hogy dolgozik) vagy például a legfrissebb, hogy lenne lehetőségünk a pénteket együtt, kettesben tölteni a nyaralónkba, azt mondja hogy gondolkodik rajta, majd utolsó percben azt mondja nem jön csak szombaton (amikor a haverjaim is ott lesznek). Nincs más a képben, ez biztos.
Félek leülni vele szembe és elmondani, hogy kezdek érezni iránta. Tudom, hogy nincs veszítenivalóm, már csináltam, de ez most valamiert más. Hogy tudnám megemberelni magam szombaton, hogy elmondjam neki a helyzetet?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!