Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bók vagy inkább azt jelenti fogynom kellene?
Figyelt kérdés
Mostanában mindenki azzal jön, ki vagyok kerekedve. Ez most jót jelent vagy azt hogy fogyjak le? 😅 165cm vagyok és 67 kiló. Leginkább fenékre, combra, mellre híztam.2024. jún. 6. 10:57
22/29 anonim válasza:
Én is 165 centi vagyok és 50 kiló... szerintem a majdem 70 sok.
23/29 A kérdező kommentje:
Én 60 kiló alá semmiképp se szeretnék fogyni. De ez ízlés kérdése is, illetve van akinek ez, van akinek az áll jól. :)
2024. jún. 6. 13:16
24/29 anonim válasza:
Akkor miért tetted fel a kérdést? A te ideális súlyod, ha mondjuk 30 éves vagy, 57 kg... De akkor értelmetlen a kérdés, ha te így jól érzed magad és jól áll. De ezek szerint nem áll jól, ha sokan megjegyzik. Túlsúlyos vagy...
25/29 A kérdező kommentje:
Én érezhetem így jól magam, attól hogy másnak nem tetszik. A kettő nem zárja ki egymást. 😂 De majd oda figyelek jobban ezentúl az étkezésemre. Én sem szeretnék átesni a ló túloldalára se, attól hogy 50 kiló se szeretnék lenni.
2024. jún. 6. 13:44
26/29 anonim válasza:
170 vagyok és 68 kg. Szerintem nem bóknak szánták :/
36/N
27/29 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat. 😊
2024. jún. 6. 14:29
28/29 anonim válasza:
Pozitivum
Inkabb legyen melled es husi mint deszka.
Fotomodellek az igazi nők sosem voltak gizdak.
29/29 anonim válasza:
Biztos, hogy nem bók volt, és biztos, hogy nem is áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!