Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez bók vagy inkább azt jelenti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez bók vagy inkább azt jelenti fogynom kellene?

Figyelt kérdés
Mostanában mindenki azzal jön, ki vagyok kerekedve. Ez most jót jelent vagy azt hogy fogyjak le? 😅 165cm vagyok és 67 kiló. Leginkább fenékre, combra, mellre híztam.
2024. jún. 6. 10:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%
Szépen kifejezték, hogy kövér vagy.
2024. jún. 6. 11:11
 12/29 anonim ***** válasza:
74%
Lefordítva azt jelenti, hogy rádjött pár kiló TÚLsúly. De ez semmiképpen sem bók, inkább finoman közölték veled, hogy kövér lettél.
2024. jún. 6. 11:14
 13/29 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm. 😪
2024. jún. 6. 11:20
 14/29 anonim ***** válasza:
63%
Ezt sosem bókként mondják még akkor sem ha amúgy tényleg jól áll valakinek, hogy hízott bizonyos testrészeire. Akkor már irigységből is inkább kellemetlenkednek.
2024. jún. 6. 11:21
 15/29 mantis religiosa ***** válasza:
60%
Irigy a sok csontkolleició, hogy van mit fogni rajtad. Ne is törődj velük!
2024. jún. 6. 11:34
 16/29 A kérdező kommentje:
Nem érzem hogy löttyedt lennék. Leginkább férfiak szokták mondani. Eddig eszembe sem jutott fogyni, mert én csinosnak éreztem magam így is. De ezek után, hogy itt szinte mindenki azt írta kövér vagyok, meggondolom ezt.
2024. jún. 6. 11:35
 17/29 anonim ***** válasza:
81%
Hát szerintem ez a meghíztál burkoltan. Ha valakinek jó az alakja akkor azt mondom neki, hogy jó az alakja, nem cizellálom.
2024. jún. 6. 11:44
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tapasztaltam, hogy ez a szólás általában enyhe túlsúlyra utal, csak nem akarnak bunkók lenni (mondjuk már ezzel is bunkók, mert ki a f...sz kérdezte a véleményüket.)
2024. jún. 6. 12:16
 19/29 anonim ***** válasza:
83%

Ez biztosan nem bók. Nem mondják a szemedbe, hogy "hű, de meghíztál", mert azért az mégis bunkóság, de igazából ez ezt jelenti.

Ettől még lehetsz csinos és ha jól érzed magad így a bőrödben, akkor nem kell feltétlenül csak emiatt fogynod. De ha valaki 10-15 kg-vel könnyebbnek és sportosnak és mittudomén, szóval vékonynak ismert, aztán pár év múlva meglát 67kg-vel, akkor az meg fog lepődni. Főleg, ha az arcodon is látszik. Ez nem feltétlenül rossz vagy negatív, csak tény.

Egyébként 163cm magas vagyok, a "csúcson" 65kg voltam, nagyjából ez lehet a megfelelője a te mostani alkatodnak, és én sem láttam magam kövérnek vagy lötyinek. Most 55kg vagyok, és visszanézve az akkor készült fotókat azért el kell ismerni, hogy nem akkor voltam a legjobb formában :D

2024. jún. 6. 12:22
 20/29 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy 50+kilósan nekem semmi mellem nem volt. Felülről nagyon vékony voltam, alulról oké. Most ha le is fogyok, tuti felülről fog lemenni elősször minden. Ami szintén nem túl előnyös.
2024. jún. 6. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!