Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítetek ezt megfejteni?
Én egy étteremben dolgozom,mostanában többször bejött hozzánk egy férfi (28 éves)amolyan törzsvendég lett.Elég közvetlen kapcsolatunk lett.
A sokadik alkalom után rákérdezett hogy nem e érdekel a cégénél munka,igazából rábólintottam.Megmondom őszintén azért is mert piszkosul jól néz ki az ajánlattól függetlenül.Bejelölt instán.Megbeszéltük hogy mikor találkozunk az interjú miatt de ez az interjú olyan furi volt.Evett közben érdeklődött velem kapcsolatban nagyon sok mindenről.(Gyerekkorom stb) inkább randi hatást éreztem.Közben többször megjegyezte hogy randira hívna ha nem félne attól hogy ha esetleg nem sikerül mi lesz.Illetve az első 5 percben kb rákérdezett hogy akkor is eljöttem volna e ha ez egy randi lenne?Illetve folyton egymás szemébe néztünk nem igazàn törtük meg.Néha “véletlen”megérintett az ujjával.
Tetszehetek neki és innen fúj a szél vagy csak túl gondolom?
Köszönöm a válaszokat előre is.
22/L (ez a férfi pedig 28 éves)
"Közben többször megjegyezte hogy randira hívna ha nem félne attól hogy ha esetleg nem sikerül mi lesz."
Ez a csávó vagy valami mentálisan sérült gyerek vagy téged néz annak és csak szexre tartana.
Kérdező neked nem tűnik fel, hogy egy állásinterjú nem ilyen? Az a minimum, hogy ezt az állás dolgot teljesen ejted, ennek semmi értelme.
Ha a pasitól akarsz valamit, akkor mondd meg neki egyenesen, hogy ha szeretnéd XY, ismerkedjünk normálisan, hívj el randira, ha nem szeretnéd, hagyj békén. És ehhez tartsd is magad. Ne hagyd, hogy szórakozzon.
A gyerekkorodnak mi a fasz köze van egy állásinterjún, netán pszichológus a Don Juan?
Ez több sebből vérzik, se dolgozni se randizni egy ilyen szélhámossal!!! Összezavar, az elején keveri a lapokat! A megérzésed valószínűleg jó, ami az elején fura az soha nem egyértelmű és nem szabad ezt a hangot elnémítani a fejedben. Hagyd a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!