Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon kusza álmom volt,...

Nagyon kusza álmom volt, segítetek megfejteni?

Figyelt kérdés

Először is, visszatérő álmom, hogy a férjem megcsal és én tudok róla. DE MOST azt álmodtam, hogy nem tudtam róla, beismerte nekem és válni szeretett volna. Az álmomban volt egy adott pont , amikor sírva keltem fel olyan megaláztatást kaptam.

Még pedig együtt feküdtünk az ágyban, a mellemet fogdosta és szexet kezdeményezett, úgy, hogy igazából már tudtam arról, hogy hűtlen volt és elfog hagyni a másikért

Csak szimplán kanos lett de mivel nem költözött még el ezért az én testemet használta ki azzal a mondattal , hogy "Szánjam meg egy szexszel"

Sok kusza álom követte még, motelfoglalás, vonatozás, versengés, de ez a hűtlenség és megaláztatás tett be érzelmileg a legjobban

2023. okt. 21. 08:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem stabil a kapcsolatod, ez egyértelműen látszik belőle., az is, hogy keresed ebből a kapcsolatból a kiutat.
2023. okt. 21. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!